5 noteikumi džinsu nēsāšanā, kuri Tev jāzina

Atmet ar roku nodilumam

Nopērkot džinsus, kuri jau ir saplēsti vai ar nodiluma efektu, tu noteikti paildzini viņu potenciālo lietošanas ilgumu. Tomēr, nevajag pārspīlēt ar šīm visām detaļām, jo tās ātri kļūst neaktuālas un tu nevarēsi tos pienācīgi ilgi nēsāt. Labāk izvēlies džinsus, kuri izskatās dabiski nodiluši. Ja mākslīgi radītais dilums ir netipiskās vietās, kurās dzīvē tie nerodas, tad tas ir acīmredzami mehāniski veidots un ne visai labi izskatās.

Noteikti nepārcenties ar šādu džinsu mazgāšanu, jo džinsa audums jau vairs nav tik izturīgs. Ja tu tos mazgāsi katru dienu, tad džinsu mūžs nebūs ilgs.

Padomā par sava krekla garumu

Ja tavs krekls ir pārāk īss, tad rodas ne visai estētisks skats, kad tu atklāj savu muguras daļu vai dibena augšdaļu. Arī pārāk garš krekls nosegs to, cik labi tev konkrētie džinsi der. Izlem kā tu vēlies nēsāt savus kreklus. Ja tu vēlies tos salikt biksēs, tad atstāj tos tādā garumā, lai krekls nelīstu ārā no biksēm, kad tu apsēdies.

Dod iespēju baltiem džinsiem

Tikai pārliecinies par to, ka tie tiešām tev labi der. Baltā krāsa nav slaidinoša, tieši tāpēc ir nepieciešams atrast savu īsto piegriezumu. Krāsai obligāti nav jābūt tīri baltai, ja tas tev šķiet pārāk spilgts toni, tāpēc vari pamēģināt smilšu toni vai kādas citas netipiskas krāsas.

Izturies pret džinsiem kā pret uzvalka biksēm

Jā, arī džinsiem ir nepieciešamas papildus rūpes. Tiem ir jābūt kārtīgi koptiem, mazgātiem attiecīgā temperatūrā, gludinātiem un attiecīgi glabātiem. Atceries, ka džinsa audums satur kokvilnu, kura pie pārāk augstas temperatūras mēdz sarauties.

Pamēģini tos atlocīt

Ja džinsi ir par garu, bet tu vēlies ietaupīt uz drēbnieka pakalpojumiem, tad vienkārši atloki tos. Bet tas attiecas tikai, ja džinus staru gali ir sašaurināti, jo īsti labi neizskatās, ja tu atlocīsi platos džinsus. Ja tu vēlies vienkārši atlocīt staras, jo tās ir par garu, tad atloki tās 1 reizi, tā lai stara beidzas tieši virs kurpes un apsēžoties neatsedz lielu daļu zeķes. Ja tu vēlies panāk mazliet stilīgāku izskatu, tad tu vari atlocīt lielāku malu vai atlocīt 2 reizes un ne īpaši sakārtojot to, kas tur ir sanācis. Būsi ieguvis mazliet nekārtīgu, bet vienkāršu izskatu.

Avots: menshealth.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment