5. novembra dienas horoskops – pacietību!

1

AUNS Uzmanības trūkums tev šodien nebūs pilnībā. Būsi vietās, kur satiksi svarīgus cilvēkus. Vairāk pievērs uzmanību draugiem.

2

VĒRSIS Šodien centies nemelot, jo meli nāks gaismā. Lēmumos konsultējies ar cilvēkiem, kuri tajā ir iesaistīti – nedari visu vienatnē.

3

DVĪŅI Aizmirsti par to, ko esi sadomājies savā galvā, pievērsies reālajai pasaulei. Neatraidi tos, kuri cenšas tev dot padomu.

4

VĒZIS Dzīvē parādīsies pavisam jaunas, nebijušas lietas. Gribēsi strīdēties par sīkumiem, tādēļ sākumā padomā, vai ir to vērts.

5

LAUVA Ja nebūs kārtības tavā vidē, tad tas traucēs arī visam citam. Koncentrējies uz karjeru un pienākumiem, tas tagad ir svarīgāk.

6

JAUNAVA Šodien tev būs ļoti enerģiska diena. Taviem darbiem būs saldi augļi, tā kā par to nebūs jāuztraucas. Seko līdzi mēram!

7

SVARI Lai arī mainīsies ikdienas rutīna, tas tevi nenovirzīs no mērķiem. Laba intuīcija, tādēļ ieklausies tajā, ko tev saka zemapziņa.

8

SKORPIONS Tavs ieguldītais darbs šodien nepaliks nepamanīts. Ja tev nepieciešams materiāls atbalsts, tad nebaidies pēc tā prasīt.

9

STRĒLNIEKS Jaunas zināšanas daudz ko uzlabos tavā ikdienā. Sākas jauns dzīves posms, kur tev noteikti jākļūst neatlaidīgākam.

10

MEŽĀZIS Tavā uzmanības lokā beidzot nonāks pareizie cilvēki. Nebāz degunu citu darīšanās, citādi pēc tam to no turienes nevarēsi izvilkt.

11

ŪDENSVĪRS Daudz laika gribēsi veltīt pienākumiem, aizmirstot par privātajām attiecībām. Šodienā virmos ļoti daudz neskaidrību.

12

ZIVIS Interesējies par jaunumiem, jo tie būs ļoti svarīgi. Pavīdēs jauna informācija, kas strikti mainīs iespaidu par sen pazīstamiem cilvēkiem.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment