5. oktobra dienas horoskops – sargā sevi!

1

AUNS Pirmo dienas daļu pavadi, domājot par to, ko biji jau izplānojis, bet otro daļu – vairāk par saviem hobijiem. Ieklausies sirdsapziņā.

2

VĒRSIS Šodien centies kontaktēties ar cilvēkiem no sava sociālā loka. Nav ieteicams citiem uzdot ļoti slidenus jautājumus.

3

DVĪŅI Ja šodien no kaut kā ir jāatvadās, tu tiksi tam pāri diezgan viegli. Būs jāfokusējas uz saviem pienākumiem vairāk nekā domāji.

4

VĒZIS Būs diezgan daudz emocionālā stresa. Centies ieslīgt darbos, lai nav daudz jādomā. Labas attiecības ar ģimeni un tuviem cilvēkiem.

5

LAUVA Ļoti komfortabla diena, laba pieeja psiholoģiskām lietām. Šausies galvā daudz radošu ideju, neaizmirsti par solīto!

6

JAUNAVA Diezgan spēcīgi aizsapņosies, bet dienas otrā puse būs tā, kurā būs daudz jādomā par darba lietām – centies visu paspēt laikā!

7

SVARI Šaudīsies no vienas puses uz otru. Nevarēsi šodien rast mieru, nezināsi, kur likties. Ir laba diena jauniem sākumiem – uz priekšu!

8

SKORPIONS Pats būsi sevis lielākais stūmējs uz priekšu. Motivācija nebūs vajadzīga. Nevajag uztraukties, tev viss izdosies kā plānots.

9

STRĒLNIEKS Šodien neticami svarīgas liksies citu domas par tevi. Nevajag tik daudz ņemt vērā. Mēģini atrast laiku atpūtai.

10

MEŽĀZIS Tavas personiskās vajadzības par daudz iejauksies cita cilvēka dzīvē. Neizmanto citus, centies pats tikt ar visu galā.

11

ŪDENSVĪRS Emocionāla diena. Daudz kas būs atkarīgs no tavas dienas sākuma. Labāk centies domāt pirms dari, nerīkojies spontāni.

12

ZIVIS Taviem vārdiem būs ļoti liels spēks, tādēļ runā tikai to, ko domā. Izbaudi aktīvo komunikāciju ar saviem draugiem, tev tas ir vajadzīgs.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment