5 piecu minūšu paņēmieni, kā atbrīvoties no stresa – #3 noteikti jāņem vērā!

42-optimism

Atrodi savu mantru

Atrodi atziņu, kas atbilst tavai personībai un liek tev justies spēcīgam un enerģiskam. Kad jūti stresu, tad padari šo atziņu par savu mantru un atkārto to sev tik, cik daudz tev tas ir nepieciešams, lai nomierinātos un saņemtos. Laika gaitā mantras var mainīties – tas ir normāli.

Pastiepies

Nereti stresa ietekmē mūsu muskuļi ir saspringti – pat līdz tādai pakāpei, ka mēs varam trīcēt, staigāt ar saliektām mugurām, utt. Šeit lieliski palīdz stiepšanās. Pastiep visus saspringtos muskuļus un jutīsi, kā stress pamet tavu ķermeni.

Lasi vēl: Tu noteikti nezināji, cik bīstams ir pārāk liels stress – tas var novest līdz ļaunākajam!

Dungo

Stresu var atbrīvot daudz dažādās aktivitātēs – var dejot, dziedāt, sportot, utt., taču ne vienmēr mēs atrodamies tādās vietās, kur šādas aktivitātes ir pieņemas. Varbūt esi dzirdējis, ka cilvēki, kuri meditē izdveš skaņu “ummmmmm….” – šeit gan skaņai īsti nav nekāda sakara, tu vari izvēlēties sev tīkamu burtu savienojumu, galvenais, lai tu to skaņu vari noturēt, tā teikt, vibrācijā – jo tieši šī vibrācija ir tā, kas rada atvieglojuma sajūtu. Droši vari dungot kādu dziesmu.

Izmanto visas savas maņas

Stresu var mazināt ar visām maņām – vienam vajag iedzert mutīti grādīgā, otram vajag ieelpot kafijas smaržu, trešajam vajag, lai pamasē plecus, ceturtajam vajag klausīties mūziku, un piektajam vajag vienkārši gūt estētisku baudījumu acīm. Sāc ar savu attīstītāko maņu, ja darbības, kas veltītas tai, nelīdz, tad pārej uz citām.

Avots: rd.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Mārtiņš</cite>

    Zināms, ka ne katrs var atļauties maksājot uzreiz nopirkt salonā jaunu telefonu, datoru, auto. Uzturēt pie sevis mājas krāšņu sievieti, nevis tikai nolūkoties uz tādām interneta fotogrāfijās. Tu vari? Ko tu darītu, ja vinnētu 50 miljonus eiro? Vai spēj iztēloties savu dzīvi pēc tam? Dod sev iespēju pārvērst savu dzīvi sapnī, noķer savu veiksmi! Reģistrējies: https://goo.gl/R6VdrB sagaidi izlozi un sāc jaunu dzīvi – tādu, par kuru vienmēr esi sapņojis!

Leave a Comment