5 veidi, kā ātri un efektīvi notīrīt rokas un nagus pēc netīrā darba dārzā

Kartupeļi

Tas ir patiesi universāls rīks, kas var glābt dārzkopjus no gandrīz jebkuras problēmas. Kartupeļi lieliski tiek galā ar netīrumu likvidēšanu. Lai panāktu maksimālu efektu, jums jāsagatavo kartupeļu novārījums.

Nomizojiet dažus kartupeļus, uzvāriet, izlejiet ūdeni atsevišķā traukā un, kad tas atdziest līdz patīkamai temperatūrai, ievietojiet tajā netīrās rokas uz divdesmit minūtēm. Kad laiks ir pagājis, ar birsti pārejiet pāri īpaši netīrām vietām, noskalojiet rokas zem tekoša ūdens, noslaukiet ādu un uzklājiet krēmu.

Lasi arī: Kā vasarā pareizi piebarot kāpostus, lai izaugtu lielas un veselīgas galviņas. Raža tevi priecēs!

Ja jums nav laika gatavot kartupeļu novārījumu, izmantojiet neapstrādātus kartupeļus. Lai to izdarītu, sasmalciniet to uz rīves un berzējiet netīrās vietas ar iegūto biezeni. Īpašu uzmanību pievērsiet vietām, kur spēcīgi ieēdušies lauku netīrumi. Pēc tīrīšanas procedūras noskalojiet rokas ar tīru ūdeni, noslaukiet un iesmērējiet ar krēmu.

Āboli

Parasts ābols palīdzēs notīrīt netīro ādu. Sarīvē to uz rupjās rīves (tas nav jānomizo) un pēc analoģijas ar kartupeļiem ar iegūto masu ierīvē netīrās rokas. Augļi spēs savest kārtībā ne tikai ādu, bet arī nagus. Pēc tam vienkārši noskalojiet rokas ar ūdeni. Beigās var ieziest rokas ar barojošu krēmu.

Citronu sula

Šī metode galvenokārt ir piemērota nagu tīrīšanai. Strādājot dārza dobēs, nagi cieš daudz vairāk nekā āda, un, lai tos savestu kārtībā, ir jāpieliek daudz pūļu.

Ir labi, ka mēs zinām par vienu slepenu sastāvdaļu, kas var ātri nomazgāt netīrumus no nagiem. Un tas ir citrons. Tā sastāvā ir skābe, kas lieliski balina nagu plāksni, bet atliek tikai pareizi lietot šo augli.

Paņemiet nelielu bļodiņu, izspiediet tajā citrona sulu, iemērciet pirkstus un turiet piecas līdz septiņas minūtes.

Lasi arī: Sāku likt ūdens glāzi blakus gultai uz naktsskapīša, kad uzzināju šo

Lasīt vēl: Lai iegūtu bagātīgu tomātu ražu, zeme pareizi jāpiebaro ar zivīm!

Ja tas nepalīdz, papildus berzējiet nagu plāksni ar vecu zobu birsti, kas iemērcēta citrona sulā, un noņemiet netīrumus no nagiem ar plānu koka irbulīti. Starp citu, svaiga citrona vietā varat izmantot citronskābi – ņemiet to vērā, ja pie rokas nav citrons.

Bet, ja jums ir nepieciešams attīrīt ne tikai nagus, bet arī roku ādu, pagatavojiet kefīra masku, pievienojot citronu sulu. Sastāvdaļas sajauc vienādās daļās, uzklāj uz rokām un atstāj uz 20-30 minūtēm. Pēc tam nomazgājiet produkta paliekas ar siltu ūdeni. Šī maska ​​​​ir arī atjaunojoša. Turklāt tā baro ādu ar labvēlīgiem elementiem.

Arī interesanti: Kāpēc tūkstošiem saimnieču iesaiņo rīves celofānā: vienkāršs risinājums mūžīgai problēmai

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment