50-gadīgais draugs devās uz diviem randiņiem – ar vienaudzi un ar 30 gadus vecu sievieti. Pastāstīja man, kāda ir atšķirība

Man ir labs draugs – 50 gadus vecais Pauls. Viņam bijušas trīs sievas, no katras pa vienai meitai. Attiecības ar viņām ir labas, neviens nevienu nepameta, vienkārši izšķīrās, mainoties vērtību un interešu sistēmai.

Pauls regulāri tiekas ar meitām un lietišķos jautājumos sazinās ar bijušajām sievām.

Pauls dzīvo viens. Un dzīve nav slikta. Viņš nav no tiem vīriešiem, kuri paši nespēj sasiet kurpju šņores, viņš ir neatkarīgs cilvēks. Un ar pienācīgiem ienākumiem.

Tuvi Paula draugi katrā tikšanās reizē pastāvīgi aizsāk sarunas par to, kāpēc vīrietis ir viens, bez sievietes. Un uzsvars netiek likts uz to, ka divatā ir vieglāk dzīvot, ka sieviete sakops mājokli un gatavos maltīti.

Bet uz to, ka var dzīvot līdzsvaroti un neitrāli, mēreni, savā tempā. Un tu vari mīlēt un būt mīlēts. Kad mīli – tevī ir pavisam cita enerģija…

Pauls reģistrējās kādā iepazīšanās vietnē un pat nolēma doties uz vairākiem randiņiem. Un kas ir pārsteidzoši: vietnē ir milzīgs skaits sieviešu. Teju ikviena anketā norāda, ka meklē nopietnas attiecības, taču viņu aktivitāte portālā ir niecīga.

Uz randiņu piekrita doties tikai divas dāmas – viena bija Paula vecumā, bet otra – 30 gadus veca sieviete.

Tikšanās scenārijs abos gadījumos bija tāds vienāds: pastaiga un pusdienas restorānā.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment