55 gadu vecumā aizgāju pie 20 gadus jaunākas sievietes: paņēmu visu

Viņš bija sajūsmā no viņas izrādītās uzmanības. Pēc kāda laika it kā ieguva apskaidrību un uz kādām trim nedēļām pārtrauca komunikāciju. Bet pēc tam viss atkal sākās no sākuma: nepārvarams vilcējspēks un viens vārds “sveiks”. Bet interneta paziņa, it kā nemaz nepamanot pauzi, priecīgi turpināja saraksti.

Viņi redzēja viens otra fotogrāfijas, bet nesteidzās satikties. Sievietei arī bija ģimene un nepilngadīgs dēls. Varbūt rīt viss pāries. Tā abi cerēja…

Bet tajā laikā liktenis gatavoja jaunu plānu. Viņiem bija lemts pusdienlaikā satikties pilsētas parkā. Paskatījās viens uz otru un uzreiz atpazina. Divi smaidi un divi roku pāri tiecās viens otram pretī. Internetā komunicēja līdz 2 naktī un ilgi sajūsminājās par notikušo apstākļu sakritību. Vienlaikus brīnījās par rosīgajām domām: “Kā var just vientulību reālajā pasaulē un pēkšņu radniecību ar cilvēku, kuru pilnībā nepazīsti.”

Nenoturējās. Jau pēc 5 mēnešiem vīrs, neskatoties acīs, paziņoja sievai par savu aiziešanu.

Un viņš pārcēlās dzīvot uz dzīvokli, kuru nopirka meitai. Dzīvokli, kura pirkšanai tika izlietoti ģimenes kopējie uzkrājumi un jaunības gadi.

Vai viņam taisnība? Galu galā īpašums noformēts uz viņa vārda. Bet meita pagaidām mācās, bet pēc tam, ja nu pēkšņi bagātu vīrieti satiek. Tad arī dzīvokli nevajadzēs.

LASI VĒL: Karina uzrakstīja atteikšanos no meitas un priecīga gatavojās izrakstīties no dzemdību nama. Neviens nespēja viņu pārliecināt

Kā uz šo situāciju skatīties? Visu mūžu viņš nodrošināja ģimeni, nevienu neaizvainoja un pat nepateica nevienu sliktu vārdu. Viņa sieva visu mūžu jutās kā laimīga sieviete, un viņu meita studē prestižā universitātē. Vai kaut kur ir viņa vaina?

Vai tiešām daudzu gadu garumā vīrietim nav tiesību reizi ieklausīties savā sirdī? Dzīve ir tik īsa un nedrīkst iznīkt no vienveidības tikai tāpēc, lai izvairītos no cilvēku nosodījuma.

Skaidrs, ka pamestā sieva ir ļoti aizvainota. Vīrs ar jaunu sievieti pārcēlās uz dzīvokli, kas pa kopīgo naudu bija nopirkts viņu meitai.

Divdesmit gadi laulībā kaķim zem astes, un kam viņa tagad savā vecumā ir vajadzīga? Un nākotne, kas šķita tik gaiša un nodrošināta, tika pārsvītrota ar tuva cilvēka nodevību.

Saka:
– Meita izauga, bet vecums jau pie horizonta. Draudzenes iesaka atrast vientuļu vīrieti, lai būtu par ko rūpēties. Bet priekš kam? Pat mēģināt negribas.

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment