55 gadu vecumā aizgāju pie 20 gadus jaunākas sievietes: paņēmu visu

Kā jūs domājat, ja vīrietis pamet ģimeni, vai viņš ir nodevējs? Varbūt nebūsim tik kategoriski. Jo dzīvē viss ir mainīgs. Kā rāda prakse, pat pati stabilākā laulība var saplaisāt.

Vai to glābt, vai izvēlēties sarežģīto ceļu sākt visu no jauna – jums pašiem nāksies izšķirties.

Man ir viena paziņa, kuru visi nemitīgi apskauda. Vīrs skaists, bez kaitīgiem ieradumiem un īsts ģimenes cilvēks. Meitai Valentīnai palika 19, bet pāris bija precējies jau vairāk nekā divdesmit gadu.

Visus šos gadus dzīvoja draudzīgi, krāja naudu, lai varētu meitai dzīvokli nopirkt. Īpaši sevi nelutināja ar braucieniem uz ārzemēm. Atpūtās savā vasarnīcā kopā ar tuviem draugiem.

Un te pēkšņi, kad pienācis laiks padzīvot sev, dzīve veic negaidītu pagriezienu.

LASI VĒL: Karina uzrakstīja atteikšanos no meitas un priecīga gatavojās izrakstīties no dzemdību nama. Neviens nespēja viņu pārliecināt

Vīrs slepeni internetā sāka sazināties ar meiteni, kas ir 20 gadus par viņu jaunāka. Viņa nebeidza viņu sajūsmināt ar savu skaistumu, dzīvesprieku, bet pats galvenais – jaunību.

Un vēl viņa prot viņu paslavēt, priecāties par viņa karjeras sasniegumiem un izrādīt interesi par viņa nākotnes plāniem. Viņa bija tik dzīvīgi, ka allaž uzlaboja noskaņojumu. Vai var tam pretoties?

Vīrietis pretojās. Pat pēkšņi pārtrauca komunikāciju. Jo saprata, ka tas nav labi attiecībā pret sievu, ar kuru kopā nodzīvoti tik daudzi gadi. Mīlestība jau sen ir pagājusi, bet ir palikusi pienākuma sajūta.

Iekrita kā tāds zēns. Uz ilgu laiku ieslēdzās vannas istabā un slepus komunicēja ar interesanto sarunu biedri, kuru nekad nebija redzējis.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment