6. aprīļa dienas horoskops – centies nogludināt nelīdzenumus!

1

AUNS Šodien neklausies tajā, ko par tevi saka citi. Taisnību meklē pats savā galvā. Ideāla diena jauniem sākumiem, tādēļ pievērsies sen plānotiem mērķiem.

2

VĒRSIS Viss, kas tev vajadzīgs, ir veselais saprāts. Ja nedomāsi pats par sevi, tad vari visu salaist dēlī. Atceries tos, kuri tev ir mīļi, pievērs viņiem vairāk uzmanības.

3

DVĪŅI Neskaidras lietas pašas no sevis šodien kļūs skaidras. Sapratīsi, kur tev jādodas, un spēsi attaisnot pats savas cerības. Domā tikai par sevi – to tu esi pelnījis.

4

VĒZIS Kustība – tas ir tas, kas visprecīzāk raksturo tavu dienu. Nedrīkst apstāties, vajag tikai darīt un darīt līdz pēdējo spēku izsīkumam. Pats pēc tam būsi gandarīts.

5

LAUVA Svārstīsies par saviem lēmumiem, bet beidzot tāds ir jāpieņem. Saproti savas prioritātes un tiecies pēc tām, nevis ļauj pagātnes notikumiem bremzēt tevi.

6

JAUNAVA Šodien tev lieliski sanāks izmantot apgriezto psiholoģiju. Tikai neizmanto to pārāk daudz un pārāk ļauniem nolūkiem. Ievies kārtību savā ikdienā!

7

SVARI Šodien nevajadzētu būt egoistam – centies izdarīt kaut ko kāda cita labā. Un galvenais – nepārmet cilvēkiem viņu izvēles, ja līdz galam nemaz nespēj tās izprast.

8

SKORPIONS Lielas lietas notiek tad, kad tās vismazāk gaidi. Šodien tā būs – būsi pārsteigts, ko dzīve tev var sagādāt. Necenties meklēt kādas zīmes – tas nenotiks.

9

STRĒLNIEKS Citi tev cenšas palīdzēt, bet tu palīdzību noraidi. Norij savu lepnumu un ļauj piekļūt sev klāt, citādāk pašam klāsies daudz grūtāk nekā slēpjot visu.

10

MEŽĀZIS Jaunā vide tevi ietekmē pozitīvi, bet jāatceras, ka iepriekšējā nekur nav pazudusi. Izturies pret cilvēkiem laipni, tā šodien iegūsi svarīgus, noderīgus kontaktus.

11

ŪDENSVĪRS Jutīsies kā ne savā ādā, bet tas ir normāli, jo pēdējā laika notikumi tevi ir pamatīgi ietekmējuši. Nebrīnies par klupšanas akmeņiem, tādi dzīvē uznāk visiem.

12

ZIVIS Ar smagu darbu sasniegsi lielas lietas. Ja neko nedarīsi, nekas arī nenotiks. Viss šodien ir atkarīgs tikai un vienīgi no tevis paša – tavas enerģijas un gribasspēka.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment