6. februāra dienas horoskops – viss sākas no mazumiņa!

1

AUNS Neesi aizmirsis kādam pateikt ko svarīgu? Netaupi laiku un šodien to noteikti izdari. Vēlāk tev šī iespēja tiks atņemta.

2

VĒRSIS Šodien labi varēsi tikt galā ar finansiālajiem jautājumiem. Bet naudu aizdot nevajag šodien, jo nedabūsi to atpakaļ.

3

DVĪŅI Pozitīva diena, kas rotājas ar dažādiem komplimentiem un svaigām atziņām. Iespēja sakārtot savā dzīvē visu pa plauktiņiem.

4

VĒZIS Šodien viss ir jāuztver mierīgi. Greizsirdības scēnas noteikti nevajag rīkot. Būs jāstājas pretī pat ļoti sarežģītam uzdevumam.

5

LAUVA Zvaigznes tev šodien nekādus šķēršļus nav uzlikušas. Bet pastāv liela iespēja, ka šos šķēršļus pats radīsi, tādēļ tā uzmanīgi!

6

JAUNAVA Nevajag sākt paniku, ja ar kaut ko netiec galā. Šodien būs jāsaskaras ar nepatīkamiem finansiāliem jautājumiem.

7

SVARI Atceries tikai to, ko pats sev esi nostādījis. Neklausies citu pretenzijās, jo cilvēki centīsies tevi novirzīt no tava mērķa.

8

SKORPIONS Neskrien pakaļ citiem – tas nav to vērts. Savu ceļu tu zini, tam arī seko. Kaut kas dzīvē ienāks kā silts saules stariņš.

9

STRĒLNIEKS Pārskati visu, ko esi izdarījis pa šo nedēļu. Kaut kas ir aizmirsies, kas var vēlāk sagādāt diezgan lielas problēmas.

10

MEŽĀZIS Nekas traks nenotiks, ja šodien izvēlēsies sevi mazliet palutināt. Jaunas drēbes, sporta zāles apmeklējums – viss tāds tieši laikā.

11

ŪDENSVĪRS Pārbaudi visus faktus, pirms pieņem svarīgu lēmumu. Iespējams, ka šobrīd rīkojas pret tevi, tādēļ acis turi vaļā.

12

ZIVIS Pats sev būsi lielākais ienaidnieks. Ja mēģināsi atvērt savu sirdi, tad arī šodien tavā dzīvē ienāks tas, ko jau ilgi esi gaidījis.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment