6 ieteikumi, kuri padarīs ceļošanu par tīrāko baudu

Ja tu esi cilvēks, kurš parasti ir apkrāvies ar mantām, ja bagāžas daudzums un svars nav ierobežots, tad tu varētu saskarties ar grūtībām, kad nepieciešamo lietu ir daudz, bet vietas ir maz.

  1. Izmanto savu jostu lietderīgi

Tev tā pat tā ir jāņem līdzi, tāpēc ievieto to krekla apkaklītē, lai saglabātu apkaklītes formu arī pēc izņemšanas no bagāžas.

josta

  1. Izvēlies sēdvietu pie loga

Ja tu lido ar kādu kopā, tad ar ceļojuma partneri izvēlieties vienu sēdvietu pie loga, bet otru pie ejas. Lielākoties cilvēki izvēlas šīs vietas, tāpēc pastāv liela iespējamība, ka vidējā vieta starp jums būs brīva. Lidojums būs daudz komfortablāks.

  1. Svarīgi dokumenti

Tu nekad nezini, kad tu kaut ko vari pazaudēt. Tāpēc sagatavojies “ja nu tomēr…”, lai tev ir plāns B, kā rīkoties un ko darīt. Uztaisi fotokopijas visiem saviem svarīgajiem dokumentiem, kuri nepieciešami ceļojumā un pārsūti tos sev uz e-pastu.

  1. Pudeles

Izmanto maskēšanas lentu jeb papīrveidīgo skoču un aptin to ap pudeļu kakliņiem, lai šampūns vai dušas želeja nesāktu tecēt ārā.

tape

  1. Plastmasas maisiņš

Izmanto plastmasas maisiņu, kā pārnēsājamo ekrānu. Tas būs daudz ērtāk, jo tev telefons vai planšete nebūs jātur rokās.

screen

  1. Marķē savu bagāžu

Uzlīmē uzrakstu uz savas bagāžas “trausls” vai “plīstošs”, lai brīdinātu lidostas darbiniekus, ka ar šo bagāžu jāizturas uzmanīgāk. Pat, ja tev somā nav nekā plīstoša, tas nenāks par ļaunu, ka tavu somu nemetīs lidmašīnā, bet gan ieliks.

Avots: i100.independent.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment