6 lietas, kuras Tu dari, kad neviens neskatās

Urinēšana dušā

Tu to esi darījis, tā pat kā Tavi draugi un tavs tēvs. Katrs cilvēks, kurš ir spēris kāju uz šīs zemes dušu laikmetā, ir urinējis dušā vismaz 1 reizi. Liela daļa varbūt to neatzīst, bet tu tā pat zini, ka viņi melo. Kad dabas māte sauc, tad ir vienkārši tam jāļaujas.

Osti savu slikto elpu

Tu pārbaudi savu elpu. Tu saproti, ka tā ne tuvu nesmaržo pēc rozēm un lilijām. Kas ir tas, ko tu dari pēc tam, kad tu esi sapratis, ka tev ir slikta elpa? Protams, tu to paosti vēl un vēlreiz!

Nenomazgā rokas pēc publiskās tualetes apmeklējuma

Tu zini, kur ir atradušās tavas ķermeņa daļas, kura cilvēka rokas uz tām ir bijušas un, cik labi koptas un mazgātas tās ir, bet vai tu zini, kur ir pabijušas citu cilvēku rokas? Tu aiztiec tos pašus ūdens krānus un rokturus, kurus ir aiztikuši vēl simtiem cilvēku. Un neesi naivs, domājot, ka apkopēja nomazgā arī tos.

Ēd no zemes paceltu pārtiku

Ne velti ir radies 5 sekunžu likums, kurš gan zinātniski nav pierādīts, bet, kuru gan tas interesē, ja tavs mīļākais našķis ir izvēlies no tavām rokām un nonācis uz zemes?

Nodarbojies ar sevis apmierināšanu publiskā tualetē

Cerams, ka tie gadi tevi ir garām, kad trakās hormonu vētras bija pārņēmušas visas tavas domas un rīcības. Tas varbūt ir piedodams pusaudžu gados, ja tā nav kļuvusi par rutīnu. Brieduma gados, tas nav piedodams. Tā tomēr ir publiskā tualete un jau sen bija laiks iemācīties savaldīt ar savām tieksmēm.

Košļā savu lūpu, atlikumu apēdot

No tavas lūpas nāk nost āda, tu ņemies kā traks pāris minūtes, lai ar saviem zobiem to noknibinātu nost. Tev tas beidzot ir izdevies un tavs atalgojums ir nokošļātās lūpas daļas apēšana.

Avots: menshealth.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment