6. maija dienas horoskops – viss uzreiz nevar būt labi!

1

AUNS Šodien daudz kas notiks tavā labā, tikai nevajag paļauties, ka vari bez piepūles mierīgi kustēties uz priekšu. Neaizmirsti par draugiem, kuriem kaut ko esi solījis.

2

VĒRSIS Šodiena būs īpaša diena, kad mesties nezināmajā un sekot līdzi savai sirdsbalsij. Nevajag aizmirst draugus, kuri bijuši klāt, lai palīdzētu.

3

DVĪŅI Gribēsies veikt kardinālas izmaiņas savā ikdienā. Ieteicams to arī darīt. Ja nejūties labi, tad kaut kas ir jāmaina, šis ir labākais laiks eksperimentiem.

4

VĒZIS Nevajag visu uztvert tik nopietni. Ir laiks pārdomām un kārtīgām par un pret izsvēršanām. Atceries, ka vienmēr ir jāpadomā par visiem, bet vienmēr kāds paliks zaudētājos.

5

LAUVA Neuzticies tiem, kuri solās tev būt blakus. Centies tomēr vadīties pēc intuīcijas, jo tā tev diezgan droši pateiks priekšā, kas šobrīd ir patiesība un kas tikai ilūzija.

6

JAUNAVA Ja kāds saka, ka tā jābūt, tā ir taisnība. Nevajag rīkoties tikai pēc saviem ieskatiem. Mīlas dzīve šodien pakāpsies ļoti augstu, nebijušas romantiskas izjūtas.

7

SVARI Kas tev nekait tā paklīst apkārt un padomāt. Nerīkojies egoistiski, bet tajā pašā laikā centies domāt par savu labklājību. Mudžeklis galvā, bet kaut kā jātiek ar to galā.

8

SKORPIONS Tev vajadzēs vairāk laika, lai saprastu, vai esi uz pareizā ceļa. Jā, tu atlabsti no vecajām rētām, bet tas vēl nenozīmē, ka esi pilnībā atlabis.

9

STRĒLNIEKS Tu īsti neredzi, kas notiek, bet kāds tev šodien atvērs acis. Jutīsies laimīgs, tomēr būs jāmāk sava laime noglabāt. Neaizmirsti solījumus draugiem.

10

MEŽĀZIS Neaizmirsti, no kurienes nāc. Tev ir svarīgi ieklausīties savās vēlmēs. Jā, ir iespējams, ka cilvēks patīk, bet, kad iepazīsti – vairs ne. Uz to arī šobrīd būtu jāpaļaujas.

11

ŪDENSVĪRS Tagad vismaz tu uzzināsi, kā viss ir noticis patiesībā. Daudz jaunu atklājumu, kas parādīs cilvēkus no citas puses un palīdzēs pašam mainīties.

12

ZIVIS Pievērsies radošām aktivitātēm, bet nemētā no sevis kaut ko lielāku, nekā esi. Citiem tas ir sācis krist uz nerviem. Esi piezemētāks un mazliet realistiskāks.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment