6. marta dienas horoskops – uzticies!

AUNS

Šī tev būs laba diena – nevarēsi beigt priecāties par to, cik labs un gaišs viss šodien šķitīs. Tikai neaizraujies ar vakara plāniem, ir jāuzmanās.

VĒRSIS

Pavadi šo dienu ar saviem mīļākajiem cilvēkiem – tad tev viss nostāsies savās vietās. Lietas notiek, ja pieliec tām kādu piepūli.

DVĪŅI

Tev ir divas puses – mēģini šodien vairāk atklāt to savu labāko. Un atceries, ka ne vienmēr vajag dabūt to, kas sakārojas.

VĒZIS

Ja kāds tev nodara pāri, nevajag uzreiz atriebties. Tu zini, ka ir jānomierinās, un tad varēsi domāt, ko ar to visu iesākt.

LAUVA

Nevajag tik ļoti apvainoties, ja kāds kaut ko izdara ne pa tavam prātam. Padomā ar galvu, kā izturies pret tuvajiem cilvēkiem.

JAUNAVA

Savu pašpārliecinātību un pārliecību par saviem spēkiem šodien noliec malā – nebūs tā, ka viss izdosies, kā plānots. Bet ir nepieciešams plāns, lai vispār nenoietu no kursa.

SVARI

Ja tev attiecības ir svarīgas, dari visu, lai tās izdotos. Dažreiz nākas arī piekāpties. Ja attiecību nav – šī nav īstā diena tās meklēt.

Lasi vēl: Lielākā daļa cilvēku dara šo antisanitāro lietu – lūk, 8 iemesli, kāpēc tas ir pretīgi

SKORPIONS

Tu jūti, ka kaut kas sāk tevi mazliet mainīt – pilnīgi uz pretējo pusi. Bet atceries, ka tas var būt tieši kaut kas labs! Jāizkāpj no komforta zonas.

STRĒLNIEKS

Šodien atkal gribēsies domāt par… visu! Būsi ieslīdzis savā pasaulītē, un diez vai, ka kāds tevi no tās varēs izvilkt.

MEŽĀZIS

Būs tāda mazliet garlaicīga diena – nevarēsi par kaut ko izšķirties un kaut kādā veidā jutīsies ļoti aizvainots. Saņemies, citādāk būs grūti izdzīvot šo dienu.

ŪDENSVĪRS

Atkal būsi jautrais un aktīvais Ūdensvīrs. Izklaidējies šodien kopā ar draugiem – ļoti atbilstoša diena lieliskām izklaidēm.

ZIVIS

Gribēsi mazliet atkāpties no ikdienas darbiem un pienākumiem. Nav ko visu laiku sēdēt uz vietas – izklaidējies! Tas tev nāks par labu.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment