6 neapzināti paradumi, kas kopīgi cilvēkiem, kuri vienmēr ir nelaimīgi

Laime nav lieta, ko var iegūt. Tā ir atkarīga no tavas rīcības. 

Tā ir viena no visbiežāk pieļautajām cilvēku kļūdām, meklēt laimi ārpus sevis. Mēs domājam, ka ar pareizajām drēbēm, īsto partneri, visskaistāko māju un vislabākajām lietām, mēs būsim laimīgi. Bet tā tas nedarbojas. Laime nāk no iekšienes un šie seši paradumi mūs padara nelaimīgus.

1. Pārāk liela kritizēšana

Tu par daudz kritizē sevi un citus cilvēkus. Bieži vien, kad esam nelaimīgi, mēs kritizējam citus, lai viņi justos tāpat kā mēs, vai vēl sliktāk, mēs kritizējam paši sevi. Tev jāsaprot, ka gan tu, gan citi cilvēki pieļauj kļūdas, ar to ir jāspēj samierināties. Novērtē to, ko dari tu, kā arī to, ko dara citi cilvēki.

2. Ieciklēšanās uz negatīvam lietām

Panākumu atslēga ir mērenībā. Dienas noslēgumā ir labi atslābt, izbaudot labu ēdienu un alu, bet neļauj šiem priekiem kļūt par atkarībām.

3. Kavēšanās pagātnē

Pagātni var būt grūti aizmirst, par to nav šaubu. Zināmā veidā, tev to nevajadzētu aizmirst, jo visām pagātnes kļūdām jākļūst par mācībām. Tomēr, tas nenozīmē, ka tev pie pagātnes ir jāturas visu laiku. Ja tas notiks, tu savu dzīvi ievirzīsi nepareizajās sliedēs.

4. Uztraukšanās

Uztraukšanās ir nepareizi lietotas iztēles auglis. Ja tu uztraucies par to, ko atnesīs jauna diena, ir patiesi grūti censties un gūt panākumus. Neuztraucies tik daudz. Padomā par iespējām, kuras jāizmanto.

5. Ļaušana bailēm sevi kontrolēt

Motivācija ir lieliska. Mums visiem tā ir nepieciešama, lai nokļūtu no punkta A uz punktu B. Pavisam noteikti, nevajadzētu ļaut bailēm mūs vadīt. Ļauj, lai tevi vada cēli mērķi. Ja tevi vadīs bailes, pastāv lielāka iespēja, ka tu pieļausi kļūdas un gala iznākums būs daudz nepatīkamāks.

6. Sūdzēšanās un tenkošana

Kad mēs tenkojam un sakām negatīvas lietas par citiem, tas parāda, cik nelaimīgi mēs paši esam. Kad mēs sūdzamies, tā vietā, lai meklētu risinājumu, mēs nevēlamies, lai kaut kas uzlabotos. Vai tiešām pēc sūdzēšanās un tenkošanas mēs jūtamies labāk?

Ir pieņemami, ja tu to izmanto, lai nolaistu tvaiku, bet tam nevajadzētu kļūt par paradumu.

Avots: higherperspectives.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment