6. septembra dienas horoskops – tev tiks dota vēl viena iespēja!

1

AUNS Šī ir diena, kas paredzēta tam, lai tu sava stāsta grāmatā pāršķirtu jaunu lapu. Brūk vecās lietas, bet vietā stājas jaunas – par pārmaiņām!

2

VĒRSIS Tu centīsies palikt mierīgs un nosvērts, bet būs lietas, kas izvedīs no pacietības. Savas emocijas ieteicams paust tikai pašiem tuvākajiem.

3

DVĪŅI Kāds būs par tevi ko uzzinājis un izmantos to pret tevi. Centies saskatīt vaininieku – tepat jau vien viņš ir. Vadies pēc zīmēm un intuīcijas.

4

VĒZIS Tu tiksi nostādīts pēkšņu pārmaiņu priekšā. Būs steidzīgi jāmaina savi līdzšinējie plāni. Jāuzstāda jauni mērķi. Neļauj sev kāpt uz galvas!

5

LAUVA Nevajadzēs pielikt lielas pūles, lai mainītu to, ko esi mazliet sabojājis. Būs jāprasa pēc padoma gudrākajiem, bet tas tev turpmāk ļoti palīdzēs.

6

JAUNAVA Projekti, pie kuriem jau kādu laiku strādā, pēkšņi mainīsies. Tas, kas izies no ierastajām sliedēm, prasīs arī finansiālus labumus, tādēļ būs jāatliek kāda naudiņa.

7

SVARI Šodien ir jaunu attiecību dibināšanas diena – gan profesionālajā, gan romantiskajā jomā. Vecajās lietās ir zudusi uzticība – uz tik sabrukušiem pamatiem jaunu māju neuzcelsi.

8

SKORPIONS Tev šodien klāt jauni, nebijuši un negaidīti pienākumi. Iespējama arī darba maiņa. Tomēr nedrīksti sapriecāties par ātru, piesargies, ka neesi uzņēmies par daudz.

9

STRĒLNIEKS Viens liels solis pretī tavai brīvībai. Šodien maksimāli ātri ir jāatkratās no pagātnes sloga, kas jau ilgi spiež. Tad varēsi soļot tālāk, nedomājot negatīvas domas.

10

MEŽĀZIS Vislielākās pārmaiņas sagaida māju dzīve. Viss notiks tik ātri, ka acis nepaspēsi pamirkšķināt. Pievērs uzmanību sev tuvajiem cilvēkiem!

11

ŪDENSVĪRS Būsi šokēts, kad paskatīsies uz sevi no malas – viss ir pavisam citādāk, nekā biji domājis. Vēlams piedomāt pie tā, ko gribi teikt, pirms tas tiek pateikts.

12

ZIVIS Centies rīkoties enerģiski un pārāk nedomājot par sekām – tev šodiena ir jāizbauda, nevis jāizdzīvo. Atceries, ka nav nekā ļauna tajā, ka tu pamēģināsi beidzot rīkoties.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment