6 veidi, kā izvairīties no neveikla klusuma brīža

Pietiks atkārtot “ka pagāja tava diena?”

Tēmas ātri beidzas, ja cilvēki uzskaita visas lietas, ko dienas laikā darījuši, ātri vien nebūs par ko vairs runāt. Bet ja pajautāsi, kādas emocijas viņa juta pēc tikšanās ar svarīgu uzņēmuma partneri, tad jūsu saruna ieies pavisam citā stadijā, jūs spēsiet apspriest patiešām svarīgus jautājumus, galvenais, uzklausīt viens otru, un negaidīt savu kārtu, lai ierunātos.

Uzliec mūziku

Mūzika uzlabo noskaņojumu, un padara tevi sociāli atvērtu. Galvenais ieslēdz tādu mūziku, kas patīk visiem.

Vienmēr jautā, kas par lietu

Ja tava draudzene klusē, tas nenozīmē, ka pie vainas esi tu, tāpēc pajautā viņai – kas par lietu, un viņa tev pastāstīs. Ja nepajautāsi, tad viņa paliks neapmierināta un dusmosies uz tevi, jo domās, ka tu neesi ieinteresēts par viņu.

Noslēpiet savus telefonus

Izslēdziet ne tikai telefonus, bet arī novāciet no acīm nost savu mobilos telefonus. Vismaz kaut viens telefons var radīt distanci starp personām, pat krītas simpātijas, un draudzība līdz pat 35%. Tas notiek visticamāk tāpēc, ka mobilais telefons liek tev domāt par sociālajiem tīkliem, un atrauj tevi no sarunas.

Sāc sarunu par interesantām tēmām

Rutīna iespējams iestājusies tāpēc, ka jau esiet pieradušie pie viens otra jautājumiem, un jau ziniet, ko viens otram jautāsiet. Iespējams, ka jums kādu dienu vienam vai otram nebūs garastāvokļa runāt par jūtām, tāpēc izdomā par kaut ko interesantu parunāt.

Pastāsti par to, ka tev nav par ko runāt

Tev tas var šķist pārāk grūti, bet tas ir jāizdara, galvenais pareizi noformulē savu teikumu un esi godīgs. Iespējams, tas novedīs jūs pie kādas interesantas diskusijas.

Avots: www.mhealth.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment