7 iemesli, kāpēc nodarboties ar seksu no rīta

1. Rīta sekss ir daudz patīkamāks par vakara
Pēc ilgstošas nakts atpūtas, organisms ir vairāk jūtīgāks pret pieskārieniem, attiecīgi, glāsti seksa laikā būs daudz patīkamāki.
2. Tu varēsi neiet uz trenažieru zāli
Sekss no rīta – vēl līdz ieiešanai dušā – ir lielisks treniņa aizvietotājs. Zinātnieki uzskata, ka stunda aktīvas nodarbošanās ar seksu “nodedzina” tikpat daudz tauku kā 30 minūšu ilgs skrējiens – 240 kkal. 
3. Iztīrīs augšējos elpceļus 
Spēcīga, kvalitatīva elpa uzlabo gaisa caurejamību. Apbrīnojama rīta seksa īpašība – akūtu elpceļu slimību profilakse. Sevišķi tas ir veselīgi vīriešiem, kuru vecums pārsniedz 40. 
4. Rīta sekss – tas ir ļoti intīmi 
Ja sākt nodarboties ar seksu uzreiz pēc pamošanās, tad tas būs ļoti intīms process. Vairums cilvēku, kuri jau dzīvo ilgā laulībā, pat nenojauš, ka mūsu sajūtas ir daudz “asākas” no rītiem – kad mums virsū nav uzvilktas drēbes un kad nav stress, kas parādījies sarežģītas dienas gaitās, kā arī zobu pastas, domu par darbu, protams, arī skaistu domu par draudzeni. Iegaumējiet, ka šis moments ir domāts cilvēkam, kuru jūs mīlat. 
5. “Uzcelsi” savu pašcieņu 
Aptaujas liecina, ka vairums cilvēku nemīl savu darbu. Nodarbošanās ar seksu pirms došanās uz darbu uzlabos omu visai dienai. 
 6. Motivācija par sevi parūpēsies
Zinot, ka no rīta būs sekss, parūpējies jau no vakara veikt visas iespējamās ūdens procedūras. Un tad, mostoties no rīta, nevajadzēs lekt ārā no gultas, lai ieietu dušā, bet gan ne par ko neraizējoties nodarboties ar seksu. 
7. Rīta sekss uzmundrina labāk kā kafija
Nodarbošanās ar rīt seksa uzlabo garastāvokli, uzmundrina – tas ir vislabākais variants, lai iesāktu jaunu dienu. 
Atceries, ka testosterona līmeņa augstākā robeža vīriešiem no rītiem no 7 līdz 9 rītā. Sievietēm ideālākie laiki ir no 8 līdz 10 rītā. Tātad “laimīgā stunda” ir no 8 līdz 9 rītā. 
Avots: menslife.com
Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Andis</cite>

    Kāda atšķirība starp sex un sportu? Pēc treniņa tu ej dušā, bet pirms seksa otrādāk- sākumā ej dušā…….:) Protams, ne vienmēr.

Leave a Comment