7 lieliskas priekšrocības, ko sniedz laulības – tas ir to vērts

1. Daudz laimes

Austrāliešu zinātnieki to garantē. Un viņi nosauca rekordlielu 135% – tieši par tik daudz precēts cilvēks ir laimīgāks par neprecētu. Paši zinātnieki izskaidro ar to, ka ir vairāk mierīgāka dzīve un rūpes, ko laimīgais periodiski jūt no savas otrās “pusītes”. 

2. Augsta alga

Virdžinijas Universitātes zinātnieki: nesenie pētījumi liecina, ka precēti vīrieši nopelna par 22% vairāk kā neprecētie. Cits amerikāņu pētījums (kuru aptaujātie, starp citu, bija jūras flotes oficieri) parādīja: sieva – tas ir arguments priekšniekam, lai paaugstinātu vīrieti dienesta karjerā. Līdz ar to: vēlaties veiksmīgu karjeru – steidzami noslēdziet fiktīvas laulības. 

3. Mazāk problēmu 

ASV justīcijas ministrija apkopoja “ielas noziegumu” statistiku. Un izdarīja visai šokējošus secinājumus: izrādās, ka neprecētiem vīriešiem 4 reizes lielāka varbūtību kļūt par slepkavības, aplaupīšanas vai izvarošanas upuriem. Taču precētiem cilvēkiem šie noziedznieki nez kāpēc nepievērš uzmanību..

4. Regulārs sekss

2006. gadā britu pētnieki aptaujāja vīriešus no 38 dažādām valstīm. Visur iegūtie rezultāti ir praktiski vienādi: visā pasaulē precēti vīrieši apsteidz neprecētos pastāvīgi nodarbojoties ar seksu. Par seksa kvalitāti briti noklusē, taču mēs zinām: “pareizās rokās” jebkura sieviete īslaicīgi tiek līdz “apmierinājuma” augstākajam punktam. 

5. Dzīves bez atkarībām

Laimīgās laulības palīdz arī izvairīties jums no tādām atkarībām kā, piemēram, alkoholisms un smēķēšana: Amerikāņu slimību novēršanas un kontroles centrs izdarīja konkrēti šādus secinājumus: vīrieši-alkoholiķi un smēķētāju visbiežāk ir tie, kuri nav precējušies. 

6. Zemāka varbūtība saslimt ar vēzi 

Vēl viens visais spēcīgs pluss laulībām – šķīrušies un neprecējušies vīrieši no vēža nomirst attiecīgi 11 un 16 reizes biežāk kā precētie. To ir pierādījuši norvēģu zinātnieki 2007. gadā. Un vispār ar dzīves turpināšanos laulībās dzīvojošajiem viss ir lieliski – speciālisti no Kalifornijas Universitātes pētīja brīvprātīgos vīriešus 8 gadu garumā. Un izdarīja secinājumu, ka neprecētiem vīriešiem bija lielāka varbūtība “atstāt šo pasauli” šajā periodā (aptuveni 88%).

7. Nav problēmu ar sirdsdarbību

Kā noskaidrojās – laulība sniedz vien pozitīvu iespaidu uz veselību – taču tas attiecas tikai uz laimīgām laulībām. Zinātnieki no Jutas štata (ASV) noskaidroja, ka cilvēkiem, kuri precējušies mīlestības dēļ, bija lieliski asinsspiediena rādītāji. Bet sliktākos rezultātus uzrādīja pāri, kuri dzīvo nelaimīgi. Bija arī tik traki gadījumi, ka ārsti pat ieteica “īpaši neveseliem” pacientiem šķirties, lai nesagrautu savu veselību pilnībā.

 

Avots: menslife.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment