7 lietas, kuras vīrieši nekad nesapratīs

Abi dzimumi ir pietiekami atšķirīgi, tāpēc tas ir saprotams, ka katrs dzimums saskaras ar tādām ikdienišķām lietām, kuras otrs dzimums gribot nevar saprast. Te būs pāris piemēri ar ko saskaras sievietes, bet vīriešiem tas nekad nebūs jāpiedzīvo.

  1. Svārki + vējš

Katra sieviete, kura nēsā īsākus svārkus vējainā laikā jūtas nedroši par to vai viņas svārki visu laiku piesegs viņas pēcpusi. Kad šķiet, ka ir pilnīgs bezvējš, pat tad, kā par spīti uzrodas kāda vēja brāzma, kura atklās tavu apakšveļu visiem, kam nav slinkums paskatīties.

skirt up in the air

  1. Lūpu spīdums/lūpu krāsa + vējš + mati

Kad mati ir brīvi plīvojoši un uz sievietes lūpām ir uzklāts spīdums, tās ir vienas vienīgas neērtības. Mati pielīp pie lūpām, kas atstāj sievieti ar salipušiem matiem un uz lūpām vairs nav spīduma. Vienmēr ir jārūpējas par to, lai lūpu krāsa neizsmērējas vai nenonāk uz zobiem.

lipstick on teeth

  1. Augstpapēžu apavi + staigāšana

Varbūt vīrieši to nav pamanījuši, bet sievietes mēdz darīt tā, ka dodas uz kādu saviesīgu pasākumu kedās, bet somiņā līdzi ir augstpapēžu kurpes, kuras tiek pārvilktas tur pat uz ielas, ļoti iespējams pretī saviesīgā pasākuma ieejai.

change the shoes

  1. Šaurie džinsi + komforts

Nenoliedzami pieguļošs apģērbs ļoti labi izskatās, patīk gan sievietēm, ka vīriešiem. Tomēr, šādi apģērba gabali nav visai ērti, tajos ir apgrūtinoši tikt iekšā un vēl apgrūtinošāk tikt ārā. Tur tu vari palīdzēt savai dāmai!

tight jeans

  1. Somiņa ir līdzi vienmēr un visur

Tas ir neatņems sievietes aksesuārs. Tā bez maz vai kā 3 sievietes roka. Tajā ir atrodamas visneiedomājamākās lietas. Kā arī vīrieši reizēm palūdz sievietei ielikt savas mantas viņas somiņā, lai viņiem tās nav jābāž kabatās.

where you disappeared?

  1. Baltas bikses + mēnešreizes

Šo vīrietis patiesi nevar saprast, cik biežas raizes īstenībā sievietēm sagādā mēnešreižu laiks, kad ir jādomā par to vai neradīsies kādi traipi, kurus varētu pamanīt citi cilvēki.

white pants

  1. Ķermeņa apmatojums + apģērbs

Svārki, šorti, krekliņi bez piedurknēm, blūzītes nav ērti nēsāt, ja sievietei nav svaigi noskūtas kājas un paduses. Reti kura sieviete atļaujas parādīt savu dabisko apmatojumu, jo tā tas sabiedrībā nu ir pieņemts.

armpit

Avots: huffingtonpost.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Paņem savu Laimīgo Biļeti jau šodien: https://goo.gl/YAez31</cite>

    Pirmā iemaksa par labu auto jau šogad? Izsmalcinātu rotaslieta mīļotajai sievietei, dāvanas tuviniekiem, traka Jaungada ballīti draugu lokā, nedēļas atvaļinājums kādā no kūrortiem? Tu arī to vari! Piepildi savus slēptākos sapņus.

Leave a Comment