7. novembra dienas horoskops – neattaisnojies!

AUNS Ļoti spiedīsi sevi kaut ko darīt, jo ambīcijas tev šobrīd milzīgas. Lai arī vajadzētu ar ģimeni pabūt, nepadodies – viņi pagaidīs!

VĒRSIS Tev jāmēģina nostāties uz abām kājām – tā vieglāk nostāvēt. Ja esi apjucis, domā ar galvu – tāpēc jau tev viņa ir uz pleciem.

DVĪŅI Kāda it kā maza lieta tev neliek mieru – pats ar to netiksi galā – sauc palīgus, kas izķepuros tevi ārā no turienes!

VĒZIS Neviens īsti nesapratīs tevi, bet vēlēsies pabūt viens un tikai ar savām domām – nav jau depresija vai kas tāds, vienkārši tā šodien vajag.

LAUVA Tava pašcieņa katru dienu pakāpjas arvien augstāk, tādēļ ir laiks beidzot piebremzēt, citādi citiem varētu apnikt!

JAUNAVA Uzmanies no tā, ka pats sevi šodien pārāk nekritizē! Varbūt mēģini rast atbalstu un pašapziņas celšanu draugos vai ģimenē.

SVARI Svārstīsies (kā jau svari). Nevarēsi dabūt to ideālo līdzsvaru, tādēļ šodien jutīsies kā ne savā ādā – pasēdi mājās, padomā, paslinko.

SKORPIONS Būs tāds iekšējais konflikts – darīt, nedarīt??? Zini, ko – dari vien, loģiski domājot, nekas slikts nemaz nevar notikt.

STRĒLNIEKS Tev piemīt citādāka domāšana kā pārējiem – tas šodien būs tavs trumpis, un varēsi visus apsteigt gudrībā un asprātībā!

MEŽĀZIS Labas lietas soļos tavā virzienā visas reizē – nevarēsi izdomāt, kur to visu bāzt! Ha, prasi palīdzību tuviniekiem,viņi labprāt palīdzēs.

ŪDENSVĪRS Liksies, ka kaut kas jauns, kas uzradīsies, būs pasaules gals. Neuztraucies par to ļoti – nav nemaz tik traki, jāmācās sadzīvot.

ZIVIS Pameklē kādu cilvēku no pagātnes, kuram nevajadzēja atmest ar roku. Nav jau labi skatīties atpakaļ, bet, ja tas ir uz labu…?

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment