7 pazīmes, ka tavā dzīvē un ķermenī ir pārāk daudz toksīnu

1. Pastāvīgs nogurums

Pat ja tu kārtīgi izgulies, tev tik un tā jācīnās, lai tiktu cauri dienai. Tā varētu būt zīme, ka tavs ķermenis ir pārguris, cenšoties atbrīvoties no toksīniem, ko tu tajā grūd. Ja tu cīnies ar nogurumu, lietojot vairāk kafijas vai saldumu, tu padari problēmu tikai sliktāku.

2. “Ietiepīgs” liekais svars

Atbrīvoties no liekā svara nekad nav viegli, bet ja tu katru dienu vingro un samazini kaloriju daudzumu, bet tik un tā turpini pieņemties svarā, iespējams, ka šī ir hormonāla rakstura problēma, ko izraisa pārāk liels toksīnu daudzums tavā ķermenī.

3. Slikta elpa

Tu tīri un tīri zobus, košļā gumiju, skalo muti un ēd piparmētru konfektes un tik un tā netiec vaļā no slikti smakojošas elpas? Smakojoša izelpa bieži norāda uz gremošanas problēmām, bet tā var būt arī zīme, ka tavā ķermenī ir pārāk daudz toksīnu.

4. Aizcietējumi

Katru dienu zarnas izvada no ķermeņa lielu daudzumu toksīnu. Kad cilvēku nomoka aizcietējumi, šie toksīni uzkrājas ķermenī un negatīvi to ietekmē.

5. Jūtīgums pret smaržām

Spēcīgas reakcijas pret smaržām var nozīmēt vienkārši to, ka tu esi jūtīgs pret ķimikālijām. Tas var nozīmēt arī to, ka tavs ķermenis cīnās pret pārāk lielu daudzumu toksīnu.

6. Muskuļu sāpes

Ja vien tās nav saistītas ar vakardienas intensīvo treniņu, muskuļu un locītavu sāpes var norādīt uz lielu toksīnu daudzumu ķermenī. Tā visticamāk ir, ja šīs sāpes vai smeldzi izjūti ikdienā.

7. Reakcijas uz ādas

Akne, izsitumi un dažādas citas ādas problēmas ļoti bieži signalizē toksīnu uzbrukumu. Akne var būt vistiešāk saistīta ar toksīniem tavā uzturā vai ādas kopšanas līdzekļos.

Avots: mindbodygreen.com

1logo2

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment