7 pazīmes, ka Tu esi sliktākais dzīvokļa biedrs

Tā ir dzīves realitāte- ikviens no mums ir dalījis, dala vai dalīs savu dzīvojamo telpu ar vēl kādu cilvēku. Tā var būt viena no labākajām pieredzēm, bet tas var pārvērsties arī pamatīgā murgā tavam dzīvokļa biedram, ja tu piekop tālāk minētos paradumus!

Tu lieto citu cilvēku lietas

Tualetes piederumu vannas istabā, zobu pasta, veļas pulveris, otra cilvēka trauki, kuros ietilpst arī dzīvokļa biedra mīļākā krūzīte.

Tu ēd visu, ko tu redzi

Vai tas ir tavs vai nē. Vai tas ir atvērts vai nē, ja tev to ir sakārojies, tu ķeries klāt sava dzīvokļa biedra pārtikai. Un tu, protams, nemaz neiedomājies viņu par to pabrīdināt jeb palūgt viņam šo pārtikas produktu.

Tu netīri

Dzīvo kā cūciņa savā istabā, ja tev tā tīk, bet tu nekad kārtīgi un sev paredzētajā laikā neiztīri koplietošanas telpas, kas ir vannas istaba un virtuve. Tu pārbrauc ar švammi pār virsmām un tava tīrīšanas procedūra ir pabeigta.

Tu ignorē miskasti

Jā, tā nav maģija. Miskaste pati neiziet ārā un neierāpjas lielajā atkritumu konteinerī. Tas tur nonāk pateicoties cilvēku rokām, ja tu to nebiji sapratis, tad steidzīgi aizej un iznest to miskasti beidzot. Un neaizmirsti ielikt jaunu maisiņu vecā vietā, jo tas tur arī pats nerodas!

Tavi mūžīgie viesi

Kad tu dodies apciemot vecākus vai esi vienkārši prom ilgāku laiku, tu iedod dzīvokļa atslēgu savam paziņam, kurš paliek tavā gultā, kamēr tu esi prom. Un tā notiek vienmēr, nereti tie arī ir citi cilvēki. Protams, tu par to nepabrīdini nevienu dzīvokļa iemītnieku.

Tu atstāj savas lietas VISUR

Kopējās lietošanas telpas tev ir jāuztur kārtībā, vismaz tā, lai pārējiem biedriem nav jākāpj pāri tavām zeķēm un apakšveļai, lai nonāktu līdz izlietnei.

Tava “otra pusīte”

Saprotams, jūs esat pāris, bet tavs partneris ir dzīvoklī tik pat bieži cik tu un uzturas arī tajos brīžos, kad tevis nav mājās. Partneris ir kļuvis par vēl vienu iedzīvotāju, kurš nemaksā rēķinus, bet lieto citu cilvēku lietas, gluži kā tu.

Avots: huffingtonpost.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment