8. februāra dienas horoskops – atdzīsties!

 

1

AUNS Otrā dienas daļa ir pateicīga jaunām apņemšanām. Jo vairāk domāsi pats par sevi, jo ātrāk viss saies savās vietās.

2

VĒRSIS Nekaunies no savām vēlmēm. Bailes ir tas, kas visvairāk tevi attur no mērķiem. Droši – nebaidies kļūdīties, tikai tā var tikt uz priekšu.

3

DVĪŅI Ja kaut kas neizdodas, kā plānots, nevajag uzreiz padoties. Visam ir savs laiks, bet, ja labi grib, tad visu var izmainīt.

4

VĒZIS Paļaujies tikai uz sevi, jo ceļā stāsies ienaidnieki. Pats tos neredzēsi, bet ietekmi jutīsi. Pastāvi par savu viedokli – vismaz centies!

5

LAUVA Liksies, ka uz priekšu kusties kā gliemezis. Ir vērts padomāt par atpūtu, jo tas ir tas, kas tev šobrīd ir visvairāk vajadzīgs.

6

JAUNAVA Labs nāk ar gaidīšanu, ne? Beidzot tu tiksi pie kārotā, bet tomēr būs arī jāuzmana, ka kāds cits no malas to nenoskauž.

7

SVARI Kā jau Svariem, šodien visu nāksies turēt līdzsvarā. Ierobežo emocijas, ierobežo enerģijas patēriņu – ļoti jāuzmana sava veselība.

8

SKORPIONS Gribēsi dejot mīlas virpulī – šodien viss tikai par un ap mīlestību. Būs jāpieņem negatīvas ziņas, bet tam pāri tikt būs vieglāk, nekā tu domā.

9

STRĒLNIEKS Neviens tavā vietā neko nedarīs. Ja pats nevari ar sevi tikt galā, laiks atpūtai. Spēkus var uzņemt kaut ko darot!

10

MEŽĀZIS Kaut kas vārdā “sirdsapziņa” grauzīs tevi no iekšpuses. Saņemies un maini to, kā skaties uz dzīvi un citiem cilvēkiem.

11

ŪDENSVĪRS Padomā divreiz, pirms notici visam, ko tev saka. Tu būsi šodien kompānijas dvēsele, kas spēs iepriecināt pat skumīgāko.

12

ZIVIS Negaidīta tikšanās, kas beigsies ar negaidītu iespēju. Nav ieteicams šodien kaut kur ceļot – tev jābūt stabilam, jāstāv uz abām kājām.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment