8 gadījumi, kad vīrietis nožēlo, ka ir tevi (lielisku sievieti) pazaudējis

3. Kad viņš satiek kādu, kurš vērtē materiālo labumu augstāk nekā mīlestību

Finansiālais atbalsts, materiālais labums un nauda, nauda, nauda… tas nebija tas, kas tevi interesēja attiecībās.

Reiz viņš satiks sievieti, kurai nav tādu pašu uzskatu kā tev, un, kurai ir pilnīgi citas dzīves vērtības un prioritātes.

Un, kad tas notiks, viņš sāks novērtēt to, ka tu ar viņu biju kopā tikai tā iemesla dēļ, ka mīlēji viņu, nevis viņa naudu. Tev no viņa nevajadzēja neko citu kā mīlestību.

 

4. Kad viņam nav neviens, ar ko varētu parunāt

Vīrietis mīl pavadīt laiku ar saviem draugiem, bet parasti viņi ne pārāk dalās viens ar otru savās jūtās. Viņš var apspriest ar draugiem virspusējas un jautras tēmas, bet, diezin vai, viņam izdosies atvērties par kaut ko patiešām svarīgu.

Tāpēc, kad vīrietis par kaut ko pārdzīvo, viņam nepieciešams parunāt un saņemt mīļotās sievietes padomu. Šajos brīžos viņš ilgosies pēc tavas jūtīgās klātbūtnes, skaistās dvēseles un atvērtas sirds.

5. Kad apjauš, ka īsta garīga saikne izveidojas diezgan reti.

Ikviens grib, lai viņu mīlētu un atceras. Un pat paši skarbākie un vīrišķīgākie vīrieši nav izņēmums.

Tavs bijušais mīļotais ilgosies pēc tevis, kad sapratīs, ka, neskatoties uz to, ka viņš lieliski pavada laiku ar draugiem, tādas dziļas un patiesas saiknes, kādas bija jums, vairāk nebūs.

Tevi pazaudējot, viņš pazaudē šo saikni, un, iespējams, vairs nekad to neatgūs ne arvienu citu sievieti.

6. Kad laika pavadīšana ar draugiem vairs tā nepriecē kā iepriekš

Ja viņš ir tāds vīrietis, kurš atceļ romantiskus vakarus, lai atpūstos ar saviem draugiem, tad, tikai tevi pazaudējot, viņš sapratīs, cik ļoti nenovērtēja to, kura viņu mīlēja.

Ballīšu un aliņu iedzeršanas laiks kopā ar draugiem neilgs mūžīgi. Un, lūk, kad vīrietis sāk nobriest, viņš arī sāk apjaust citas svarīgas lietas. Dažādas ballītes, draugi un grādīgie dzērieni aiziet otrā plānā.

Viņš gribēs pavadīt laiku ar to, kas viņu patiesi mīl.

LASI VĒL: Vjačeslavs nebija ideāls vīrs, bet tas, kā viņš uzvedās veikalā, bija pēdējais piliens

7. Kad viņš atceras tavu pacietību

Ir posmi dzīvē, kad vīrieši sāk objektīvi skatīties uz savām vājajām pusēm. Šajā brīdī viņš sāk apjaust sava rakstura mīnusus. Un tikai tad vīrietis sāk cienīt to, kura nepamanīja viņa trūkumus un redzēja viņā tikai pozitīvās iezīmes.

Viņš atcerēsies, ka tu gribēji tiki vienu: padarītu viņu par labāko sevis versiju. Šajā brīdī viņš nožēlos, ka tevi pazaudēja.

8. Kad viņš sapratīs, ka ar vienu pašu draudzību nav pietiekami

Paziņas un draugi – tas viss ir brīnišķīgi. Bet labas un uzticīgas sievietes mīlestība ir daudz labāka. Viņa palīdz vīrietim dzīvē kaut ko sasniegt. Atbalsts, uzticība un nesavtīga īsta mīlestība vienmēr aizkustina vīrieša sirdi.

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment