8 pasaules vēsturē dīvaini trakākie rekordi, ko uzstādījuši cilvēki

1. Visgarākie ausu mati

OQ1Vj

Indijas pilsonim Antonijam Viktoram pieder pasaulē garāko ausu matu rekords – matiņi, kas aug no viņa ausīm, ir līdz pat 18,08 cm gari.

https://www.youtube.com/watch?v=nepAlWkXgWw

2. Vistālāk izvalbītās acis

RiNSn

Amerikāniete Kima Gudmena var izvalbīt acis 1,19 cm ārpus galvaskausa. Rekords tika izmērīts Turcijā 2007. gadā.

3. Ilgākā tārpu vanna

Kaut arī nav skaidrs, kāpēc lai kāds gribētu uzstādīt šādu rekordu, to izdevies izdarīt britu sievietei Kristīnei Mārtinai, kura kādu dienu 2002. gadā nosēdēja vannā, kas pilna ar kāpuriem, stundu un trīsdesmit minūtes.

4. Visstaipīgākā āda

fwGNC DZ8Cw

Gerijs Tērners ir britu vīrietis, kurš spēj izstiept savu ādu vairāk kā 15 cm no ķermeņa, pateicoties retam medicīniskam stāvoklim – Ehlera-Danlosa sindromam.

5. Visvairāk mutē noturētās klaburčūskas

04tDb JdtXj

Arī šajā gadījumā nav skaidrs, kas lika viņam to darīt, bet 2001. gadā amerikānis Džekijs Bibijs noturēja mutē 8 dzīvas klaburčūskas 12.5 sekundes.

6. Garākie nagi sievietei

0HrSp xa929

68 gadus vecā Lī Redmonda savus nagus sāka audzēt 1979. gadā. 2008. gadā tie sasniedza vairāk nekā 8,5 m garumu. Diemžēl triju gadu desmitu ilgā nagu audzēšana bija vējā, kad Lī tos zaudēja mašīnas avārijā.

7. Lielākais svars, kas pavilkts ar acu āboliem

ixRxB

 

Čeinam Hultgrenam, sauktam par Kosmosa Kovboju, pieder sāpīgais rekords pavilkt smagāko svaru ar saviem acu āboliem. 2009. gadā austrāliešu puisim izdevāas pavilkt 411 kg lielu svaru (cilvēkus uz velosipēda).

8. Vistālāk ar aci aizšļāktais piens

qzOm2

Acīmredzot cilvēkiem patīk darīt dīvainas lietas ar savām acīm. Ilkers Jilmazs, būvstrādnieks no Turcijas var no acs aizšļākt pienu 279,4 cm attālumā.

Avots: all-that-is-interesting.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment