8 vienkāršas stratēģijas, kā tikt pie spēcīgākas erekcijas

Izvairies no locekļa samazinātājiem

Kentuki Universitātē veiktā pētījumā zinātnieki lūdza vīriešiem skalā no viens līdz 10 novērtēt savu dzimumdzīvi, smēķējošiem vīriešiem vidējais rādītājs bija pieci, bet nesmēķētājiem deviņi, tā ir visai liela atšķirība.

Viens no iemesliem tādam šīs aptaujas rezultātam ir tas, ka smēķēšana izraisa impotenci. Ir iegūti pierādījumi tam, ka smēķēšana samazina locekļa izmēru erekcijas stāvoklī. Papildus asinsvadu bojājumiem smēķēšana var nodarīt bojājumus locekļa audiem, padarot tos mazāk elastīgus un neļaujot tiem izstiepties.

Lasi vēl: Vai izmēram ir nozīme? Sievietes saka jā!

Veic vazektomiju

Ja vairs nevēlies bērnus, apdomā vazektomijas veikšanu. Daudziem vīriešiem kontracepcijas metožu neiedarbošanās izraisa milzīgu stresu, it īpaši tas attiecas uz tiem, kuri iepriekš saskārušies ar kontracepcijas katastrofām. Bailes no neizsargāšanās var novest pie erektīlām problēmām.

Tomēr, ja dzimumakta laikā neizdalās sperma, iespējas palikt stāvoklī ir niecīgas: Profesionāli veiktas vazektomijas efektivitāte ir 99,9%. Un salīdzinot ar mācību maksu universitātē 1,500 ASV dolāri (1370 eiro) ir niecīga summa.

Atsakies no mīļākās

Izrādās, ka vīriešiem, kuriem uzrodas mīļākās erekcijas problēmas ir normāla parādība., patiesībā tā ir tik bieža, ka vīriešu problēmas ārstējošie ārsti bieži vien pacientiem jautā, vai viņiem ir papildus nodarbes ārpus ģimenes dzīves. Ja vien tava sieva neatzīst un neatbalsta šos pasākumus, tu noteikti viņas klātbūtnē jutīsies vainīgs. Vainas apziņa pārvēršas bailēs un tās nomāc erekciju.

Sāc sportot

Diabēts ir ātrākais veids, kā nonākt celibātā. Kā izrādās, vairāk kā 50% vīriešu, kuriem ir diabēts ir impotenti. Šai slimībai attīstoties tiek palēnināta stimulu transmisija visā ķermenī. Tai skaitā arī loceklī. Vislabākais veids, kā izvairīties no diabēta ir pastāvīgas fiziskas aktivitātes. Ja šaubies, dodies pie ārsta un veic asinsanalīzes. Itālijā veikts pētījums apliecina, ka tiem vīriešiem, kuri nekontrolē cukura līmeni asinīs par 70% biežāk ir erekcijas problēmas.

Neietriecies cietos objektos

Pietiek ar vienu triecienu nepareizajā vietā, lai bojātu corposa cavernosa, jeb erektīlos kambarus, kuri izvietoti visa locekļa garumā. Pilnīga plīsuma gadījumā 24 stundu laikā jāveic ķirurģiska operācija, lai apturētu iekšējo asiņošanu un samazinātu pastāvīgu bojājumu rašanās risku. Daļējs plīsums nav tik nopietns, bet tas var vēlāk radīt problēmas. Locekļa audiem sadzīstot loceklī veidojas rētaudi, līdz ar to dzimumorgāns zaudē savu elastību – ja tas noticis, vīrietis sajutīs pastāvīgas sāpes un kļūs impotents.

Pēc ārstu datiem vienai trešdaļai impotentu vīriešu erekcijas problēmas sākušās locekļa traumas dēļ. Lai aizsargātu sevi, esi uzmanīgs, kad tava partnere atrodas augšpusē. Tā ir pozīcija, kura visbiežāk rada traumas.

Nebrauc taksometrā

Sāc staigāt. Kāda nesen veiktā pētījumā atklājās, ka vīrieši, kuri katru dienu nostaigāja vismaz 3,2 kilometrus dienā uz pusi samazināja erektīlo problēmu iespējamību sēdošiem darbiniekiem (derēs arī 20 minūšu ilga skriešana vai 30 minūtes ilgs spēka treniņš).

Parasti vīrieši domā, ka artērijas ir vienkāršas caurulītes, ka svar aizdambēties, bet tās ir daudz sarežģītākas. Artēriju sieniņas ir bioloģiski aktīvas attiecībā pret ķīmiskiem elementiem, kas nonāk asinsritē. Jo vairāk tu nodarbosies ar sportu, jo veselīgākas, tīrākas un elastīgākas būs artēriju sieniņas.

Bieži žāvājies

Kas attiecās uz ķermeņi, žāvāšanās un erekcija tam ir viens un tas pats. Abus šos procesus kontrolē slāpekļa oksīds. Pēc izdalīšanās smadzenēs šī ķīmiskā viela aizceļo uz neironiem, kas kontrolē mutes atvēršanu un elpošanu, vai arī dodas lejup pa mugurkaulu un nonāk asinsvados, kuri saistīti ar locekli. Dažkārt šie procesi notiek abi reizē.

Dodies gulēt uzreiz pēc seksa

Mēs visi zinām, cik svarīgas ir gultas sarunas pēc seksa, tomēr tavam loceklim nepieciešams tik daudz miega, cik vien iespējams dabūt.

Katru nakti miegā tev ir trīs līdz piecas stundas ilgas erekcijas. Tu noteikti ievēroji šo fenomenu pēdējo reizi, kad tev bija nepieciešamība četros no rīta apmeklēt labierīcības. Erekcijas neparādās tikai tādēļ, lai padarītu tava gultas biedra dzīvi interesantāku. Tās strādā, lai atjaunotu locekli – piegādājot tam skābekļa pilnas asinis. Teorētiski, jo vairāk erekciju tev ir miegā, jo elastīgāki kļūst locekļa audi. Tas var palīdzēt erekcijām kļūt spēcīgākām.

Avots: menshealth.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Paņem savu Laimīgo Biļeti jau šodien: https://goo.gl/YAez31</cite>

    Pirmā iemaksa par labu auto jau pēc nedēļas? Izsmalcināta rotaslieta mīļotajai sievietei, dāvanas tuviniekiem, traka Jaungada ballīte draugu lokā un nedēļas atvaļinājums kādā no slēpošanas kūrortiem? Tu arī to vari! Paspēj piepildī savus slēptākos sapņus vēl šogad. Sagaidi svētdienas izlozi un sāc jaunu dzīvi – tādu, par kuru vienmēr esi sapņojis!

Leave a Comment