9 iemesli, kādēļ Tu vienmēr esi sieviešu “draugu zonā”

Sievietēm ir daudz un dažādu iemeslu, kādēļ viņas vēlas vīriešus tikai kā draugus. Bieži vien tas nav tik vienkārši, ka tu viņai šķieti nepievilcīgs. Piedāvājam pāris iemeslus, kādēļ viņa vēlas draudzību, bet šķiet, ka pašas sievietes īsti nesaprot un nespēj paskaidrot, kāpēc viņas vēlas tikai platoniskas attiecības.

  1. Tu esi pārāk labi pazīstams

Sievete tevi pārak labi ir iepazinusi kā cilvēku, kurš vienmēr ir kaut kur tuvumā. Viņa sāk tev teikt, ka tu atgādini viņai savu brāli vai tēvoci, kas izslēdz vēlmi viņas prātā, ļauties romantiskām attiecībām ar tevi.

  1. Viņa nav pārliecināta, kāda tipa vīrietis tu esi

Parasti vīrieši, kuri ir nosūtīti uz draugu zonu, apgalvo, ka tas ir noticis viņu pārāk jaukās uzvedības dēļ. Patiesība ir tāda, ka lielākajai daļai sieviešu patīk vīrieši, kuri ir jauki pret viņām. Tāpēc varbūt tas viņas mulsina, ka tu sevi pasniedz kā jauku cilvēku, bet tava ķermeņa valoda saka ko citu- laužas ārā greizsirdība un agresija.

  1. Viņai patīk kāds cits

Viņa nav sajūsmā par iespēju veidot attiecības, ja viņa ir uzmetusi acis uz kādu citu. Vai sieviete vēl nav tikusi pāri iepriekšējām attiecībām. Tāpēc viņa ieliek tevi vietā, kur ir brīva vakance- draugu zonā, jo draugu nevar būt par daudz! Priecājies vismaz par to, ka viņa neizmato tevi, lai tiktu pāri bijušajām attiecībām.

  1. Šobrīd viņa ir pārāk aizņemta

Attiecību uzturēšana aizņem daudz laika. Ja viņai pietiek ikdienas pienākumu, tad viņa neiesaistīsies attiecībās, kurām ir jāveltī laiks un jākopj tās, pat tad, ja ir abpusējs pievilkšanās spēks. Tad vīrietim ir cerība būt draugu zonā, kurš ik palaikam paliek arī viņas gultā. Šī attiecību forma kļūst aizvien populārāka, jo fiziskās aktivitātes nekad nenāk par ļaunu.

  1. Viņa gaida, kad tu pieaugsi

Reizēm nosūtīšana uz draugu zonu, ir kā būt bērnam, kurš tiek aizsūtīts uz savu istabu, jo viņš uzvedās nepiedienīgi vai bērnišķīgi. Tas viņai var netraucēt, bet sieviete vienkārši negrib nodarboties ar tavu audzināšanu. Dāma drīzāk vēlas iegūt draugu, nevis iesaistīties audzināšanas projektā.

  1. Sieviete pārāk labi zina tavu pagātni, vai tu zini viņējo

Ja tu esi paziņa vai draugs kādam, kurš kādreiz jau ir bijis attiecībās ar konkrēto sievieti, tad tu noteikti jau zini vismaz pāris detaļas par viņas uzvedību, seksuālajām vēlmēm un izdarībām. Pārdomā labi, vai tu tiešām vēlies lasīt šo grāmatu, ja tu jau zini atsauksmes par to.

  1. Tāpēc, ka tas nav saistīts ar tevi- viņai ir pārāk daudz dažādu domu galvā

Ļoti iespējams, ka tu neesi īpašs gadījums, kurš tiek nosūtīts uz draugu zonu. Viņa tā dara ar visiem. Attiecības ir grūtas un viņa ir sapratusi, ka vēl tam nav gatava vai vienkārši tās nevēlas.

  1. Viņa vienkārši vēlas tevi iepazīt labāk

Sieviete nav pārliecināta par to vai viņa vēlas iesaistīties romantiskās attiecībās tieši ar tevi. Viņa tevi nav pietiekami labi iepazinusi, lai to saprastu, tāpēc tu esi kļuvis par draugu, ar iespējamību kļūt par mīļāko.

  1. Tāpēc, ka sieviete patiesi vēlas būt tikai tavs draugs

Ja tu nevari nevienu, iepriekš minēto, piemēru sasaistīt ar savu situāciju, tad ļoti iespējams, ka viņa tiešām vienkārši vēlas būt tavs draugs. Viņa nenoliedz iespēju, ka nākotnē tas varētu mainīties, bet viņa grib vienkārši kādu ar ko aiziet uz koncertu vai teātri. Un tavs uzdevums ir neuztvert to personīgu un saprast, vai tu vēlies tāda veida attiecības.

Avots: mtv.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment