9 interesanti fakti par sieviešu krūtīm, kurus iepriekš visdrīzāk nebūsi dzirdējis!

Mūsu redakcija nolēma padalīties ar informāciju, kas atklās mazāk zināmus, bet patiesus faktus par krūtīm!

1. Par izmēru mazāki krūšturi

Pētījumi pierāda, ka tikai 1 no 4 sievietēm nēsā pareizā izmēra krūšturus. Pareizs krūštura izmērs ir ļoti nozīmīgs sievietes veselībai, bet daudzas tam vispār nepievērš uzmanību. Ja savas krūtis nemitīgi iespīlējat daudz mazāka izmēra krūšturī, tiek traucēta asinsrite, kas var izveidot dažādus sabiezējumus un, visbeidzot, novest arī pie krūts vēža.

2. Matiņu izraustīšana

Ja šajā jutīgajā zonā tiek izraustīti matiņi, āda tiek pataisīta manāmi biezāka. Tā rezultātā mati pēcāk ataugs daudz raupjāki un, iespējams, arī iekaisīs.

3. Pārāk traka ņurcīšana

Ja vīrietis izrāda īpašu pieķeršanos sievietes krūtīm, tajā, protams, nekā slikta nav. Jāatceras ir tikai tas, ka pārāk stipra ņurcīšana, košana vai raušana var radīt tādas pašas sekas, kā pārāk maza krūštura nēsāšana.

4. Krūšgalu pīrsingi

Lai arī ko nestāstītu pīrsinga meistars, krūšgala caurduršana var radīt infekcijas riskus. Tā kā krūšu galos ir limfātiskā sistēma, tas nozīmē, ka infekcijas slimība ļoti ātri var nokļūt pa taisno asinīs.

5. Smēķēšana

Tās sievietes, kas daudz smēķē, ar laiku riskē zaudēt savu krūšu elastību un tvirtumu. Turklāt, pasliktinās arī ādas stāvoklis un tā kļūst daudz sausāka.

6. Nodarbošanās ar sportu bez piemērotas sporta apakšveļas

Ja dodaties skriet vai uz sporta zāli, nekādā gadījumā neaizmirstiet par speciāliem sporta krūšturiem. Tas attiecināms pat uz tām dāmām, kurām nav apjomīgas krūtis. Lēkšanas laikā krūtis var tikt traumētas, radot nepatīkamas sekas.

7. Gulēšana uz vēdera

Ja nakts laikā guļat uz vēdera, krūtis tiek saspiestas un tādā veidā iespējams tās deformēt. Diemžēl tieši pētījumi šim nolūkam vēl nav veikti, taču kādēļ pakļaut sevi riskam un lieku reizi nodarīt pāri savām krūtīm?

8. Nepietiekoša mitrināšana

Krūšu rajonā ir ļoti plāna āda, tādēļ tā parasti mēdz ļoti ātri zaudēt savu elastību. Tieši tādēļ ļoti svarīgi ir nodrošināt ādas mitrināšanu ar speciāliem krēmiem un losjoniem, vēlams tādiem, kas aizsargā arī no UV stariem.

9. Vēlme panākt krūšu simetriju

Lielākai daļai sieviešu ir asimetriskas krūtis, tādēļ vēlme tās panākt vienādas ir pilnīgi bezjēdzīga. Dārgās dāmas, tieši tā Māte daba ir nolēmusi un tā tam ir jābūt. Tad kādēļ vēlaties sevī kaut ko ķirurģiski mainīt?

Ar šo arī mūsu saraksts pašlaik ir beidzies, taču ir vēl daudz dažādu faktu un labu ieteikumu skaistām krūtīm.

Lasi vēl: Kā izskatās sieviešu krūtis pēc silikona implantu izņemšanas? Ieskaties un uzzini!

Avots: ofigenno.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment