Ko var iesākt ar nonēsāties T-krekliem? 3 idejas, kur tie mājās var noderēt!

Žēl izmest savus nonēsātos vai “izgājušos no modes” t-kreklus un nezini ko ar tiem darīt? Mums ir 12 lieliski risinājumi!

Nezinu kā jums, bet katru reizi, kad es nesu savas nonēsātās drēbes uz kādu no lielajiem piemājas konteineriem, es jau zinu, ka pēc brīža mans maisiņš tiks “izšķirots” un bezpajumtnieki paņems sev derīgo. Šī doma man uzdzen šermuļus – lai arī man tie apģērba gabali vairs nav nepieciešami, es tomēr nevēlu tiem tādas “pēdējās gaitas”. Ja mūsu domas sakrīt, tad varbūt šie padomi tev noderēs!

1.Uzpin paklāju – kokvilnas t-krekli ir ļoti labs materiāls vannas istabas paklājiņam. Galvenais ir atrast skaistu rakstu kādā tos sapīt. Košākam rezultātam izmanto dažādas krāsas  t-kreklus, kuriem nogriez piedurknes un pin “uz riņķi” nevis taisnstūra formā.

 

2.Savij suņa rotaļlietu – šeit vari ļaut vaļu savai iztēlei. Savij mezgliņus vai bumbiņu. Ja tev ir kaķis – nav liela bēda – tam arī patiks!

3.Izgriez saimniecības lupatiņas – izgriez auduma gabaliņus, sašuj tos vairākās kārtās un izmanto tīrīšanas vajadzībām! Vinīgi atceries, ka kodīgāki tīrīšanas līdzekļi var likt krāsai atdalīties no auduma gabaliņiem!

Lasi vēl: Cik caurumu ir šajā t-kreklā? Atbilde cilvēkus padara trakus!

Avots: lifehack.org

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment