9. jūlija dienas horoskops – uzticies iekšējai balsij!

1

AUNS Šodien veiksme stāvēs tev blakus – nebaidies to arī izmantot savā labā. Ja liekas, ka visi tevi pametuši, tad sāc darīt ko tādu, kas ir domāts tikai tev. Nemeklē mierinājumu cilvēkos.

2

VĒRSIS Ja šodien jāparaksta dokumenti, izej tiem cauri kārtīgi. Iespējams, ka uzzināsi, ka tu tiec izmantots. Bet to noliec malā – tev ir jāizvēdina galva.

3

DVĪŅI Tu vari veikt izmaiņas, ja pastāvēsi par savu viedokli. Ja naudu būsi iztērējis nevajadzīgās lietās, tas apbēdinās tavu partneri, tādēļ sākumā padomā mazliet līdzi.

4

VĒZIS Iespējams, ka šodien kaut kas būs jāmaina, kaut kam jāpārkāpj pāri un kaut kas jānoliek malā. Esi mazliet sevi pazaudējis, bet šis laiks būs laba pieredze.

5

LAUVA Neceļo, ja vien tas nav ļoti nepieciešams. Esi uzmanīgs – centies stāvēt šodien uz abām kājām. Nepārtērējies tikai tādēļ, ka gribi kādu iespaidot.

6

JAUNAVA Slēpti mīlas sakari šodien var nākt gaismā. Ja vēlies, lai viss rit gludāk, esi atklāts un neslēp neko – tevi tik un tā pieķers, un atskaitīties vairs nevarēsi.

7

SVARI Tev ir vajadzīgas idejas, kā ietaupīt naudu. Sastādi plānu un nepārkāp to! Ja tev ir mērķis, ej uz to. Nedrīksti pārstrādāties, citādāk tas negatīvi ietekmēs veselību.

8

SKORPIONS Nemeklē nekādus attaisnojumus – to, ko esi apsolījis, izdari. Kaut vai ar sakostiem zobiem. Šodien ir gaidāmas ļoti negaidītas pārmaiņas tavā ikdienas dzīvē.

9

STRĒLNIEKS Lieliski jaunumi, kas ļaus uz priekšu skatīties ar daudz pozitīvāku skatu. Neļauj sev kāpt virsū cilvēkiem, kuri tevi tikai izmanto – audzē mugurkaulu!

10

MEŽĀZIS Izvairies no sarunām, kas tev varētu sagādāt nepatikšanas. Vairāk laika pavadi ar bērniem un ģimeni. Un ieteicams ir savest kārtībā savu apkārtējo vidi.

11

ŪDENSVĪRS Būsi nostājies kādā trīsstūrī. Būs grūti no tā izkļūt, jo pats to nemaz tā īsti līdz galam negribēsi. Domā par lietu praktisko, nevis emocionālo pusi.

12

ZIVIS Tev priekšā stāv kas liels, tādēļ ir jāsāk rīkoties. Neviens tev īsti nepalīdzēs, tādēļ būsi mazliet šokā, ka viss jāizdara pašam. Tomēr centies, cik vien tev ir spēka.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment