9. jūnija dienas horoskops – nestāvi citiem ceļā!

1

AUNS Nepieņem šodien varbūtības, bet darit to, ko sirds liek. Gribēsies visiem krist uz nerviem, un tev tas ļoti labi sanākt. Ievēro robežas- centies tās nepārkāpt!

2

VĒRSIS Ja mīļi palūgsi, tad dabūsi visu, ko vēlēsies. Nav vēlams ieslīgt darbos un nodoties smadzeņu karsēšanai- šodienai jābūt brīvai un nepiespiestai.

3

DVĪŅI Atceries tos, kuri tev palīdzēja, kad bija grūti- šoreiz viņiem vajag tevi. Nepārproti situācijas, kuras tev atstāsta citi, baumās šodien klausīties nevajadzētu.

4

VĒZIS Gribēsies apcerēt dzīvi, daudz domāt un rakstīt. Iedvesmām pilna diena, izmanto to savā labā. Ļoti priecāsies par šodien saņemtām, negaidītām ziņām.

5

LAUVA Nekas nenotiek tā, kā biji plānojis, bet tas nenozīmē, ka tas izgāžas. Pieņem esošo situāciju un pavērs to tā, lai tā darbotos tavā labā.

6

JAUNAVA Neiesprūsti vienā vietā uz ilgu laiku – tev šodien ir vajadzīgas pārmaiņas. Painteresējies par tuvnieku veselību, tā šobrīd būs ļoti svarīga tēma.

7

SVARI Lieli pārdzīvojumi vīsies kopā ar lieliem priekiem, nezināsi, uz kuru pusi lai sveras. Citu prieki šodien liksies lielāki nekā savējie – diena, ko var kārtīgi izbaudīt.

8

SKORPIONS Neierubies savās atkarībās- šodien tev ir jāsocializējas, lai arī cik ļoti to negribētos. Apkārt būs pareizi cilvēki, tādēļ beidzot varēsi sākt darīt pareizas lietas.

9

STRĒLNIEKS Šķitīs, ka īsti nekam, ko dari, nav nozīmes, tomēr ir, un kā vēl ir! Atrodi to vienu pozitīvo lietu negatīvo lietu kopumā, un visu varēsi panākt.

10

MEŽĀZIS Izvērtē savas prioritātes un rīkojies pēc labākās sirdsapziņas. Nebūs viegli teikt to, ko nāksies teikt, bet atceries, ka tas viss ir tikai tevis paša labā. Norobežojies no emocijām.

11

ŪDENSVĪRS Nevajag raut kaķi aiz astes – viss jau tā ir diezgan iesprindzis. Gaisā valdīs ļoti dīvainas un nesaprotamas emocijas, bet tu varēsi tās vērā neņemt un normāli kustēties uz priekšu.

12

ZIVIS Apceri vien savu dzīvi, bet no tā vien nekas nenotiks. Šodien vajadzēs rīkoties, jo sapratīsi, ka gala termiņi jau min uz papēžiem. Izturību, drosmi un loģisko domāšanu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment