Kaislīga romantika vai panākumi darbā: astroloģiskā prognoze nedēļai no 2023. gada 21. līdz 27. augustam

Zvaigznes mūs gatavo neticamam ceļojumam no 2023. gada 21. līdz 27. augustam. Planetāro aspektu ietekmē mums tiek solīti kaislīgi romāni un ilgi gaidīti paaugstinājumi.

Astroloģe Gaļina Janko detalizēti pastāstīja par to, kas gaida katru zodiaka zīmi.

Astroloģiskā prognoze nedēļai no 2023. gada 21. līdz 27. augustam

Auns (21. marts – 19. aprīlis)
Šī nedēļa Auniem būs enerģijas un kaisles pilna. Jūs degsiet ar iekšējo uguni, kas palīdzēs jums sasniegt neticamas virsotnes karjerā. Nebaidies iet pāri robežām, lai izpētītu jaunas iespējas – šis ir laiks uzplaukumam.

Vērsis (20. aprīlis – 20. maijs)
Nākamā nedēļa Vēršiem būs harmonijas un iekšējā miera laiks. Tu atradīsi prieku dzīves sīkumos, sākot ar mājīgiem vakariem mājās un beidzot ar sirsnīgām sarunām ar mīļajiem. Šis var būt arī lielisks laiks, lai sāktu kādu jaunu hobiju.

Dvīņi (22. maijs – 21. jūnijs).
Dvīņi, jaunajā nedēļā jūs gaida negaidīti pavērsieni. Nepalaid garām iespēju spert nozīmīgu soli uz priekšu karjerā vai attiecībās. Esi gatavs pārmaiņām un uzticies savai intuīcijai – tā tevi nepievils. Tevi gaida ilgi gaidīts karjeras progress.

Vēzis (22. jūnijs – 22. jūlijs)
Jaunā nedēļa Vēžiem būs kaisles un romantikas pilna. Ja esi attiecībās, šis varētu būt laiks, kad stiprināt saikni ar partneri. Savukārt, ja esi neprecējies, iespējams, ka tikšanās ar jaunu cilvēku izraisīs negaidītu romantiku.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk par pārējām zīmēm

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment