Neviena brīvdiena neiztiek bez šīs uzkodas: lavaša rullīti ar krabju nūjiņām

Lavaša rullītis ar krabju nūjiņām ir uzkoda, kas jau sen ir kļuvusi par biežu viesi uz mūsu galda. Tas tiek pagatavots ātri un vienkārši, bet tajā pašā laikā tas izrādās košs un gards cienasts gan piknikam, gan svētku pusdienām.

Sastāvdaļas:

Lavašs – 200 g
Krabju nūjiņas – 200 g
Olas – 4 gab
Siers – 120 g
Skābais krējums – 3-4 ēdamk
Ķiploki – 2-3 krustnagliņas
Dilles – 5 g

Kā gatavot:

Sajauc 3 ēdamkarotes krējuma, 2 ķiploka daiviņas, dilles.

Krabju nūjiņas sarīvējam, var izmantot arī krabju gaļu, garšu tas neietekmēs.

Iepriekš novārītās un nomizotās olas sarīvē uz rupjās rīves.

Lasi vēl: Vienkārša viltībiņa, kas man palīdzēja ietaupīt 10 kubikmetru ūdens mēnesī

Sieru sarīvē uz rupjās rīves.

Visi produkti ir sagatavoti. Pirmo lavaša loksni ieziež ar plānu krējuma kārtiņu ar dillēm un ķiplokiem.

Lasi vēl: Autovadītāja apliecības varētu tikt atņemtas simtiem autovadītāju! Šobrīd tiek apspriests un izvērtēts šis jautājums

Un pa virsu krējumam uzklāj plānu kārtiņu siera.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu turpinājumu..

Leave a Comment