Laicīgi atvainojamies visiem spinātu mīļiem, bet pat iepriekš mazgāti spināti var saturēt biedējošas baktērijas- tā liecina Amerikas ķīmijas sabiedrības pētījuma dati.
Tu droši vien uztraucies par iespējamo saindēšanos ar ēdienu, kad cep termiski neapstrādātu gaļu – bet kā tad ar citiem produktiem? Pēc Slimību kontroles centra datiem, aptuveni 48 miljoni Amerikāņu katru gadu cieš no ēdiena izraisītām saslimšanām, turklāt, pusi no šiem gadījumiem sastāda svaigi patērējamie produkti.
Šķir lapu tālāk, lai iepazītos ar raksta turpinājumu!
Tevi noteikti interesēs
- Kā pagatavot izcili gardu saldo “Āboli un ķirši kažokā”by Anete Vītola
- Tagad es vienmēr katrā istabā ievietoju glāzi ar sāli. Viesnīcas istabene man parādīja vienkāršu knifiņuby Rinalds Bergmanis
- 7. jūnijs ar īpašu nozīmi senču ticējumos – Medus rasas diena: dažas lietas, ko šajā dienā nedarīt, lai neaizbaidītu laimiby Laura Blūma