“Maxima Latvija”, apzinoties savu lomu ikdienas preču nodrošināšanai Latvijas iedzīvotājiem, jau laicīgi uzsāka vairākas iniciatīvas cilvēku skaita mazināšanai veikalos, tādējādi ierobežojot vīrusa izplatību.
Paša uzņēmuma ieviestās iniciatīvas, piemēram, akciju pārcelšana, plašas informatīvas kampaņas medijos, 7500 darbinieku informēšana par vīrusa riskiem un prevencijas pasākumu ieviešana ir nesušas gaidīto rezultātu – cilvēku skaits veikalos pakāpeniski sarūk, apliecinot iedzīvotāju izpratni par savu individuālo atbildību šajā situācijā.
“Paldies Latvijas iedzīvotājiem, kas ieklausās valdības un komersantu ieteikumiem. Līdz šim esam strādājuši pie 3 galvenajiem uzdevumiem – rūpes par darbiniekiem un viņu veselību; klientu nodrošināšana ar pirmās nepieciešamības precēm un vīrusa ierobežošanu, kā arī pārtikas drošība, ieviešot virkni preventīvus pasākumus.
Lasi arī: Tikai 1 no 5 cilvēkiem var atrast kļūdu šajā attēlā: Kā ir ar tevi?
Šādi soļi, kas var šķist striktāki nekā nepieciešams, ir nesuši vēlamo rezultātu – cilvēki arvien vairāk pārtiku iegādājas attālināti un uz veikalu nāk mazāk. Vienlaikus vēlamies atvainoties mūsu klientiem un informēt, ka veikalos preces tiks piegādātas lielākā apjomā nekā ierasts, lai pietiktu visiem, tāpēc lūgums būt saprotošiem. Preces turpinām un turpināsim nodrošināt vajadzīgā apjomā un par zemām cenām,” skaidro Viktors Troicins, “Maxima Latvija” valdes priekšsēdētājs.
“Maxima Latvija” intensīvi turpina strādāt pie papildus pasākumu ieviešanas sociālās distancēšanas nodrošināšanai veikalos, kas tiks ieviesti sākot jau ar šodienu, 15. martu.
Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk
Tevi noteikti interesēs
- Nopirku produktus uz mēnesi, bet pēc nedēļas pusi izmetu – šefpavārs atklāj kādus produktus labāk nepirkt
- Ārzemnieks strādā ”Ozon” uzņēmumā un viņam ir ļoti žēl ko tur dara ar jūsu pakām: ”Es gribu iet prom no šī darba”
- Pirmo reizi kopš 1846.gada: tikai divas dienas novembrī naksnīgajās debesīs būs skatāms unikāls skats
- Kā es uzzināju īsto vistas kotlešu noslēpumu no vīramātes – tagad gatavoju tikai šādi
- Sēņu krēmzupa “no restorāna”: recepte no mana drauga, kas ir šefpavārs
- Jau trīs gadus strādāju par biroja apkopēju, un vairs nevaru slēpt, kas tur notiek: ”Viņi ir traki”

 
        





