Abi vecāki uztaisīja sev dīvainus dzimumzīmes tetovējumus; Iemesls liek sariesties asarām

 

Dzimumzīmes tetovējums

Meitenītei Hanijai-Rī (Honey-Rea) ir lielas dzimumzīmes pa visu ķermeni, bet viņas vecāki vēlējās, lai viņa justos lepna par tām, nekaunētos no tā, kas viņa ir. Vai Tu būtu gatavs darīt ko tādu sava bērna dēļ?

Tanja atzīst, ka tetovējums ir neparasts un uzkrītošs. Kaut kas tāds ko viņa pat nebūtu iedomājusie radīt uz sava ķermeņa. Tanjas un viņas vīra meitiņai ir zemeņu sārtas dzimumzīme pa pus ķermeni, tāpēc viņi abi nolēma uztaisīt dublikātu uz saviem ķermeņiem, lai meitiņa nekad nejustos apkaunota un vientuļa. Daudzi cilvēki varētu domāt, kas tas ir pārāk ekstrēmi, bet Tanja uzskata, ka tā ir īstā lieta, ko darīt, lai atbalstītu savu meitiņu.

Meitiņa piedzima ar šo ādas defektu, tagad viņa ir 18 mēnešus veca un viņa nespēj beigt ķiķināt par vecāku tetovējumiem, kad tos ierauga. Dzimumzīmes nekļūst gaišākas vai mazākas, reizēm pat šķiet, ka ir dienas, kad tās izskatās tumšākas.

Tanja nekad neaizmirsīs dienu, kad Hanija- Rī piedzima. “Piedzimstot viņa cīnījās par katru savu elpu, meitenītei bija grūti paelpot. Viņu steidzīgi aizveda uz speciālās aprūpes nodaļu. Kad es viņu ieraudzīju, viņa nekustīgi gulēja inkubatorā un tad es ieraudzīju dzimumzīmes. Tas salauza manu sirdi,”: Tnaja atceras.

“Sākumā es nespēju beigt šņukstēt par to. Mūsu acīs viņa bija perfekta, bet mēs zinājām, cik cilvēki var būt ļauni un neiejūtīgi pret atšķirīga izskata cilvēkiem. Mēs negribējām, lai viņu apsmej un izstumj,”: stāsta abi vecāki.

“Pirmajos mēnešos, ejot ārā, mēs vienmēr apklājām viņas kājiņas. Cilvēki pētīja un sačukstējās. Mēs negribējām ne žēlošanu, ne līdzjūtību no apkārtējiem. Kopš viņa piedzima, mēs vienmēr meitiņai esam teikuši, ka viņa ir skaista un vienmēr noklājām viņas augumu ar bučām,” vīrs smaidot stāsta.

Pirmo reizi, kad mazā tikai aizvesta uz veikalu, ģērbta šortos un sandalēs, viņa saskārās ar cilvēku neiecietību, skatieniem un komentāriem. Tad viņi saprata, ja pieauguši cilvēki var būt tik neiejūtīgi, tad skolā bērni būs tik pat nejauki, ja ne pat ļaunāk.

Pagājušajos Ziemassvētkos Tanja uzdāvināja 80 mārciņas savam vīram, lai viņš varētu uztaisīt dzimumzīmes tetovējumu, bet vīrs viņai šo tetovējuma iespēju uzdāvināja uz viņas 40 dzimšanas dienu. Sākumā tetovējums bija spilgti sarkans un ļoti uzkrītošs, bet, kad uzpampums nogāja, Tanja un viņas vīrs meitiņai parādīja savus tetovējumus un viņa, pieskaroties tiem un savai dzimumzīmei, teica:”Sakrīt!”. Viņa nespēj beigt ķiķināt, paskatoties uz šiem tetovējumiem. Vecāki apgalvo, ka nevarētu būt laimīgāki.

 

Avots: mirror.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment