Kad nezini ko dāvināt: 10 dāvanas ko dāvināt Ziemassvētkos pēdējā brīdī

Katru gadu Ziemassvētku priekšvakarā cilvēki uzdod sev sarežģītu jautājumu: ko dāvināt saviem tuvākajiem? Dalāmies idejās – lūk, 10 veselīgu dāvanu tops!

“Svētku laikā viens otram novēlam veselību, un Ziemassvētku dāvana ir lielisks veids, kā iepriecināt tuviniekus un atbalstīt viņu vaļaspriekus vai dot iespēju sevi palutināt.”

Veselīgi našķi – dažādi rieksti, sēklas, sukādes, svaigu augļu groziņš, paštaisīti gardumi, piemēram: rieksti medū, cidoniju sīrups vai paštaisīti kaltēti āboli.

Garšīgu dzērienu – pagatavošanai piemērotas zāļu tējas, piemēram, piparmētru, kumelīšu, vai dažādi tēju maisījumi miega uzlabošanai, imunitātes paaugstināšanai un citas.

Svētku dzērienus var bagātināt ar garšvielām – piemēram, kanēli, ingveru, apelsīna miziņu u.c. maisījumiem. Noderīga dāvana var būt arī termoss, termokrūze vai ūdens pudele.

Labai organisma pašsajūtai – spa procedūras, masāžas, pirts vai peldbaseina apmeklējums, bet garīgajai labsajūtai nāks par labu kopā ar mīļajiem pavadīts laiks un aktivitātes, piemēram, operas vai teātra apmeklējums.

Lai sasniegtu jaunas virsotnes – dažreiz, lai izmēģinātu kaut ko nebijušu, piemēram, jaunu sporta veidu, sāktu dejot vai citādi spertu soli jaunā virzienā, ir nepieciešams kāds, kas palīdz un uzdāvina dāvanu karti izmēģinājuma nodarbībai vai abonementam.

Konsultācija pie speciālista – ja ir speciālists, kuru cilvēks vēlētos apmeklēt, bet vēl nav paspējis to izdarīt, var viņam uzdāvināt vizīti. Piemēram, individuālu konsultāciju pie personīgā trenera, fizioterapeita, kosmetologa.

Uzdāvini savu laiku – dodieties kaut kur kopā vai vienkārši uzdāviniet, piemēram, bērnu pieskatīšanu jaunajiem vecākiem, lai viņi var aiziet uz kādu pasākumu vai saldi izgulēties.

Skaistumam – vari iepriecināt sev mīļu cilvēku ar dekoratīvo kosmētiku, matu kopšanas līdzekļiem, sejas un roku krēmiem un lūpu balzāmiem, kas noder ziemā. Labs risinājums var būt arī dāvanu karte kosmētikas iegādei.

Imunitātei – ja precīzi zini, kādus produktus dāvanas saņēmējs lieto, var dāvināt vitamīnus, minerālvielas un veselības komplektus ar ingveru, citronu, greipfrūtu, medu, dzērvenēm un citiem imunitāti stiprinošiem produktiem.

Aromterapijai – dažādas ēteriskās eļļas, aromātiskie vannas produkti kājām un ķermenim, aromātiskās sveces, vīraka kociņi un mājas aromāti labai noskaņai un labsajūtai.

Aktīvam dzīvesveidam – uzdāvini kaut ko, kas derēs iemīļotam hobijam vai jaunam sporta veidam, ar ko cilvēks vēlētos nodarboties. Cepure, cimdi, zeķes – vienkārša, bet praktiska dāvana, kas ļauj vairāk laika pavadīt ārpus telpām.

Kādas veltes tu esi sarūpējis saviem mīļajiem Ziemassvētkos? Priecāsimies, ja pastāstīs raksta komentāros!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment