Apģērba gabali, kuriem ir jāatrodas katra vīrieša drēbju skapī

1

Ādas jaka

Melna ādas jaka tev nekad neliks pēc trīs gadiem nopūsties par to, ko esi varējis uzvilkt sev mugurā. Vislabāk derēs pieguļoša (bet ne pārāk) ādas jaka, kas lieliski der plecu daļā. Iegādājies labu ādas jaku – tā arī kalpos ilgu laiku.

2

 

Tumšs uzvalks

Tumši pelēku divu pogu uzvalku noteikti ir jāvar atrast tavā drēbju skapī. Tam ir jābūt slim-fit, kas arī ir uzvalka veids, kas vīrieti padara visvīrišķīgāko. Ir vērts ieguldīt vairāk naudas, lai tavā drēbju skapī būtu viens lielisks uzvalks.

3

 

Balts uzvalka krekls

Jā, tev tāds ir nepieciešams tikai viens (ja nu vienīgi tev darbs vai kāda cita nodarbošanās nepieprasa vairākus baltus kreklus). Izvēlies slim-fit kreklu, kuram nav pārāk cieša apkakle un kurš beidzas pirms taviem augšstilbiem – šādas formas krekls piestāvēs jebkurai sejas formai.

4

 

Džinsa krekls

Šis ir tavas garderobes hameleons – tas izskatīsies lieliski gan zem žaketes, gan arī kā vienkāršs ikdienas krekls. Tumša džinsa kreklu (attiecīgi pieskaņojot) var valkāt arī zem uzvalka žaketes. 

5

 

Tumši džinsi

Tumši džinsi ir tavs jājamzirdziņš. Tos var uzvilkt pilnīgi jebkur – tumšā krāsa neļauj materiālam izskatīties nepiemērotam kādam pasākumam. Tomēr izvēlies diezgan pieguļošus (atkal – ne parāk) džinsus – pārāk plati liks tev izskatīties slikti.

6

 

Džemperis ar apaļu apkakli

Šādam džemperim noteikti ir jāatrodas tavā skapī. Melnam, viršu pelēkam, olīvju krāsā vai tumši zilam. 

7

 

Polo krekls

Tev, iespējams, šādi krekli ir jau vairāki, bet ne tie īstie. Sāc ar pima kokvilnas polo kreklu – šādi krekli turēsies gadiem ilgi. Kreklam ir jāapsedz tavu rumpi un jāparāda mazliet bicepsu. Melns un tumši zils krekls vienmēr būs tieši laikā – balts izskatīsies pārāk prasti.

slide8-closet-clothing

Neformāla žakete

Uzvalka žakete ir pārāk formāla ikdienas valkāšanai. Ja vēlies izskatīties solīdi, bet reizē ērti, izvēlies vieglāka materiāla žaketi. Tomēr atceries, ka tai ir jāizskatās smalki.

10

 

Vilnas bikses

Universālākais apģērba gabals, kas atrodas tavā skapī, ir tumši pelēkas vilnas bikses. Tajās tu jutīsies ļoti ērti gan sēžot, gan staigājot. 

 

Avots: menshealth.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment