Apkopējas atklāj pretīgāko, kas piedzīvots darbā. Un tas nav saistīts tikai ar netīrumiem

 

1.Ūdens taupīšana.

Kādas nomaļas viesu mājas saimniecei bija viesis, kuram ļoti rūpēja vides saglabāšana.

“Šis vīrietis te dzīvoja, viņš bija pretīgs. Viņš ļāva mums tīrīt savu istabu tikai apmēram reizi mēnesī, tad arī tika nomainīts viņa vannas ūdens. Tieši tā, viņš veselu mēnesi izmantoja vienu un to pašu vannas ūdeni, katru mēnesi. Domāja, ka tas ir pilnībā normāli un satnitāri.”

2. Attēls ir vērts tūkstoš vārdu.

Tīrot kāda olimpisko zeltu ieguvuša sportista māju, apkopēja uzgāja interesantu mākslas darbu.

“Mājas īpašniekam pie guļamistabas sienas virs gultas karājās viņa un viņa sievas kailportrets, izmērā lielāks nekā cilvēku ķermeņi dzīvē. Tas bija vairāk nekā 3 metrus garš, 1,8 metrus plats un diezgan, khmm, detalizēts.”

3. Biedējošs stāsts.

“Šim pārim bija divi jauni bērni zem 5 gadu vecuma. Vannas istabas durvju rokturis bija ielikts otrādi, un tās slēdzene atradās ārpusē. Sākumā es domāju, ka tas tā ir tāpēc, lai bērni netīšām neieslēgtos vannasistabā, pēc tam nespēdami vairs durvis atvērt. Bet tad es zem izlietnes atradu segas un uzkodas, kas, visticamāk, nozīmēja, ka bērni tiek vannasistabā ieslēgti uz diezgan ilgu laika periodu.”

4. Gadās arī tā.

“Mana tante strādāja par istabeni pie kādas vecas kundzes. Kādu dienu viņa iegāja vannas istabā un ieraudzīja, ka kundze ir nomirusi, atrazdamās vannā. Pieļauju, ka pēc tam mana tante pameta šo profesiju.”

5. Krāpnieku gredzeni.

“Kad biju pusaudze, es vienu vasaru nostrādāju viesnīcā par istabeni. Mēs dažreiz starp matračiem vai naktsskapīšu atvilktnēs atradām paslēptus laulību gredzenus. Tas mani vienmēr mazliet apbēdināja.”

6. Sienām ir acis. Un spārni. Un dzeloņi.

“Mana māte tīra mājas, lai pēc tam tās pārdotu. Izskatījās, ka vienā no mājām ir problēma ar bitēm, bet pēc izpētes viņas komanda neatrada nevienu stropu. Bet viņiem šķita, ka no sienām dzird sanēšanu. Viņi nojauca vienu sienu un saskārās ar milzīgu dzīvu, dzeltenu bišu masu. Lielākā daļa no mājas bija gigantisks strops. Pat sienas bija klātas ar biezu medus kārtus. Beigās lielākā daļa no mājas bija jānojauc.”

Avots: mirror.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment