Apsver iespēju šķirties? Pirms tam tev OBLIGĀTI jāizdara šīs trīs lietas

1. Pārliecinies, ka tava izvēle ir apzināta un ka tā nav reakcija uz kādu notikumu

Attiecību noiešana šķērsām var būt vissāpīgākā pieredze, ar kādu nācies sastapties visa mūža laikā. Dažkārt šķiet, ka šķiršanās ir vienkāršākais risinājums.

Ja grasies pamest reaktīvu vietu, tā ne vienmēr ir labākā ideja (tas jādara gadījumos, kad piedzīvo fizisku vardarbību, tad drošība ir svarīgākā prioritāte).

Cilvēks nespēj loģiski domāt emocionāla stresa situācijā. Lai pieņemtu labāko lēmumu, it īpaši tad, ja tas ir tik svarīgs kā šķiršanās no kāda cilvēka, ir svarīgi veikt apzinātu izvēli. Velti pietiekoši daudz laika lēmuma pieņemšanai.

2. Nedodies prom, pie visa vainojot savu otro pusīti

Tev noteikti ir gana svarīgs iemesls justies aizvainotam, tomēr, ja pametīsi attiecības, ar pirkstu rādot uz otru cilvēku, tu būsi zaudētājs.

Ikvienās attiecībās abiem partneriem jāuzņemas zināma daļa atbildības. Naivi domājot, ka tikai tava otrā pusīte ir vainojama pie attiecību problēmām, labāk nekļūs.

Ja tu nolem šķirties, ar attiecībās ienesto bagāžu tu dosies arī tālāk. Ignorējot savu lomu, tu saglabāsi ievainojamību pret līdzīgām problēmām arī nākotnē.

Pretēji populārajam uzskatam, atbildības uzņemšanās par savu lomu attiecībās nepadara tavas ciešanas par nebijušām.

Nekādā gadījumā nevajadzētu turēt sirdī rūgtumu un negācijas, šīs emocijas nepadarīs tevi spēcīgāku.

Lasi vēl: Sieva vīram pieprasīja šķiršanos; Vīra atbilde šokēja visus!

3. Izdibini patiesību

Daudzās attiecībās ir sarežģījumi, bet tas nebūt nenozīmē, ka tās jāizbeidz. Ir efektīvi veidi, kā vērst par labu pat vissarežģītākās situācijas, ja vien tu vēlies strādāt pie attiecību veidošanas, nevis izvēlēties alternatīvus risinājumus.

Ja vēlies šķirties, ir svarīgi saprast, ka tu esi šī lēmuma iniciators, nevis kāds tavs draugs, paziņa vai internetā publicēts raksts. Draugi, paziņas un pat terapeiti ir spējīgi aizmiglot tavu skatījumu uz dzīvi un likt tev pieņemt nelabvēlīgus lēmumus.

Citu cilvēku viedoklis var traucēt tev skaidri apdomāt to, ko patiesi vēlies.

Mūsu sirds glabā visas vēlmes. Šis ir īstais brīdis ieklausīties tās teiktajā, jo vienīgais cilvēks, kuram būs jāsadzīvo ar šī lēmuma sekām, esi tu.

Avots: curejoy.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment