Ar ko sievietes atšķiras no vīriešiem

1. Agresija

Zināms, ka sievietes ir daudz emocionālākas, un visas emocijas – pozitīvās un negatīvās, vislabāk redzamas viņu sejā. Viss mainās tikai agresijā – vīrietis dusmās ar prieku stāsta par savu fizisko varenību pār citu pretinieku. Nikna sieviete, gluži otrādi, nekad nesalīdzina sevi dusmās ar kādu citu, drīzāk viņa vienkārši pārmetīs par cilvēka nepilnībām. Bet sievietes ar iedzimtu virsnieru garozas hiperplāziju, kas rodas, kad izstrādājas testosterons (vīrišķais hormons), šādas sievietes dusmojas līdzīgi kā vīrieši, un bieži vien palaiž rokas.

2. Līdzjūtība

Ja tev kādā kompānijā kāds pajautā ar ko atšķiras sievietes no vīriešiem, saki – ar līdzjūtību. Atpazīt emocionālos signālus, dalīties kopā ar cilvēka pārdzīvoto, just līdzi – šādām lietām mēs vienkārši nespējam stāvēt klāt sievietēm. Sievietes jau no paša sākuma ir “ieprogrammētas” uz līdzjūtību, bet vīriešu – uz sistematizācijas  faktiem. Kā arī vīrieši ar zemu testosterona līmeni sliktāk tiek galā ar loģiskiem uzdevumiem, bet sievietes ar iedzimtu augstu testosterona līmeni spēj labāk tikt galā ar uzdevumiem.

3. Smiekli smiekliem

Kur ne tikai emocionālās atšķirības parādās. Piemēram, vīrieši biežāk ir gatavi uzņemties risku, vienalga par ko būtu runa. Pat humora ziņā mums nav tik daudz kopīga. Jo sievietes parasti nespēj savaldīties, kad smejas, kā arī spēj just līdzi, bet vīriešiem labāk patīk smīdināt citus (piedāvāt loģiskus un neloģiskus jociņus).

Avots: www.mhealth.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">miltons</cite>

    AHA! Atširas gan! Un sirds arī vīņām ir labā pusē…Meklējiet un atradīsiet.

  • <cite class="fn">Ax.</cite>

    Nu ja-vīrietis ir fiziski spēcigāks, sievietes – nesalīdzināmi izturīgākas (arī morāli,garīgi)-viens no iemesliem,kādēļ tās arī dzīvo ilgāk,bet noveco ātrāk…

Leave a Comment