Ārkārtīgi precīzs 2020. gada horoskops sievietēm – noskaidro jau laicīgi, kas tevi sagaida

Sieviete Lauva
2020. gada sākumā Lauvām ir iespējamas patīkamas pārmaiņas ilgtermiņa attiecībās. Gada pirmajā pusē astrologi iesaka vairāk laika veltīt mīļotajam, palīdzot viņam biznesā. Ieteicams izvairīties no kritizēšanas un atcerēties par vārdu un domu spēku, kas palīdzēs mainīt nākotni – gan kopīgu, gan personisku. 2020. gada otrā puse būs dinamiskāka un vētraināka, taču no problēmām izdosies izvairīties, ja Lauvas spēs sev izvirzīt svarīgus uzdevumus un neatkāsies no saviem plāniem.

Sieviete Jaunava
Jaunavām nav raksturīgs pārmērīgs optimisms. Šīs zīmes pārstāves drīzāk ir reālistes ar pesimistiskām iezīmēm domāšanā. Bet šogad Jaunava nedrīkst samierināties ar pagātni, kritizēt tuviniekus. Radoša domāšana palīdzēs šīm dāmām piesaistīt vairāk veiksmes. Ir pienācis laiks kļūt optimistēm – vismaz pirmajā pusgadā, kad zvaigznes un planētas atradīsies zināmā disonansē.. Kopumā 2020. gads sievietēm Jaunavai būs nozīmīgs, jo viņa sapratīs savus patiesos dzīves mērķus.

Sieviete Svari
Šīs zodiaka zīmes sievietes ir ļoti harizmātiskas un apburošas, taču 2020. gadā viņu enerģiju var vājināt problēmu izraisītās negatīvās emocijas. Sievišķīgā gudrība palīdzēs šīm dāmām saglabāt dzīvīgumu un pievilcību. Nepiešķir pārāk lielu nozīmi kritikai, jo tas tev var atņemt pašpārliecinātību, kas palīdz gūt panākumus. Skaudīgu cilvēku, kas vēlas aizskart sieviešu Svaru patmīlību, būs daudz, tāpēc ar toksiskiem cilvēkiem sazinies pēc iespējas mazāk.

 

Lasi arī: 3 Zodiaka zīmes, kuras visbiežāk tiek piekrāptas attiecībās

Sieviete Skorpions
Skorpioni nākamgad var dramatiski mainīt plānus, mērķus, vēlmes. Ir ļoti grūti prognozēt kaut ko konkrētu, jo planētas būs noskaņotas uz neplānotām izmaiņām. Pieklusuma periods sāksies vasarā un beigsies rudens vidū, un tad atkal sāksies dinamikas izmaiņas, tu piedzīvosi neizskaidrojamas garastāvokļa svārstības. Lai stabilizētu emocionālo fonu, palīdzēs apstākļu maiņa: komandējums, atvaļinājums, jauna biznesa sākšana vai pat mēbeļu pārkārtošana mājoklī saskaņā ar fenšui noteikumiem.

Sieviete Strēlnieks
Strēlniekam astrologi ļoti ieteicams izvairīties no saskarsmes ar zodiaka zīmēm, kurām ir negatīva enerģija. Lielākā mērā Strēlnieku uztrauks jautājumi, kas saistīti ar darbu, taču dramatiskas pārmaiņas var notikt arī mīlas sfērā. Kādas tās būs – pozitīvas vai ne -, lielā mērā atkarīgs no pašiem Strēlniekiem. 2020. gads šīs zodiaka zīmes sievietēm būs ļoti svarīgs periods, kurā viņas varēs pārskatīt savu attieksmi pret dažādiem dzīves jautājumiem, atjaunot prioritātes. Jo tuvāk gada beigām, jo ​​lielāka veiksme gaida šīs dāmas.

Sieviete Mežāzis
Sievietes Mežāžiem 2020. gadā sāksies veiksmīgs posms, kas ilgs līdz vasaras vidum. Gada otrā puse nebūs tik labvēlīga kā pirmā, tāpēc astrologi iesaka visus svarīgākos jautājumus atrisināt pēc iespējas ātrāk, lai augustā vairāk laika veltītu atpūtai. Gada pirmajā pusē ieteicams veikt visus svarīgākos pirkumus. Laime smaidīs mīlestības sfērā, tāpēc tu biežāk iepazīsies, dosies uz randiņiem un stiprināsi attiecības. Grūtos brīžos Mežāžiem var palīdzēt vienkārši laimes un relaksācijas rituāli.

Sieviete Ūdensvīrs
Paredzams, ka sievietei Ūdensvīram nākamais gads būs piesātināts, taču ne vieglākais. Lielā mērā šīs zīmes pārstāvju veiksme, labklājība un noskaņojums būs atkarīgs no viņu attieksmes pret notiekošo. Vajag vienkāršāk attiekties pret šķēršļiem savā ceļā un dot citiem otru iespēju, jo dažreiz mēs cits citu aizvainojam netīšām. Astrologi arī iesaka iemācīties uzticēties iekšējai balsij, kas noteikti nemaldinās. Zvaigznes un planētas nākamgad saasinās sieviešu Ūdensvīra intuīciju.

 

Sieviete Zivs
Sievietēm Zivīm gada pirmā puse būs ļoti stabila un pozitīva. Šis būs lielisks laiks, kad noskaņoties uz pareizā viļņa, strādāt pie savām domām, atbrīvoties no bailēm un negatīvām emocijām. Amora bultas Zivīm palīdzēs mīlestībā un sniegs laimi laulībā. Uzņēmējdarbībā un darbā tev būtu jāpaļaujas uz savu pieredzi un gudrību, kas iegūta sarežģītās situācijās. Gada otrā puse būs dinamiskāka un sarežģītāka, taču būs daudz veiksmīgu iespēju, tāpēc noteikti nevajadzētu sēdēt dīkā. Tu vari atrast sapņu darbu vai pareizi ieguldīt naudu, veiksmīgi atjaunināt savu drēbju skapi, veikt noderīgu, dārgu pirkumu.

Avots: dailyhoro.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment