Ārsti domāja, ka šī jaunā žurnāliste ir sajukusi prātā, bet patiesība bija daudz briesmīgāka

Kādu rītu, dodoties uz darbu, viņai šķita, ka pilsētas gaismas un krāsas viņai fiziski uzbrūk un izraisa briesmīgas sāpes. Viņa sāka domāt, ka nav “reāla” un ka arī citi cilvēki tādi nav.

Viņa cieta arī no bezmiega, apetītes zuduma un migrēnas. Viņa devās pie dažādiem ārstiem, kuri veica visdažādākos testus, taču nevienā neatklājās viņas problēma. Ne Suzanna pati, ne mediķi nesaprata, kas notiek ar viņu. Viņai sākās arī lēkmes, kuru laikā pa muti nāca putas un asinis.

Ārsti tomēr uzskatīja, ka tā ir garīga saslimšana. Viņa kļuva agresīva un redzēja dažādas vardarbīgas halucinācijas. Izskatījās, ka viņu būtu apsēdis dēmons.

Taču viņas ģimene un draugs nepadevās. Līdz beidzot atradās ārsts, kurš spēja noteikt īsto diagnozi.

Lasi vēl: Vājprāts – māte nogalina meitu, barojot viņai narkotikas, lai varētu darīt ŠO!

Kaut arī simptomi liecināja, ka vienīgā iespēja ir ielikt Suzannu psihiatriskajā slimnīcā, ārsts dr. Souels Nadžars tomēr pieļāva domu, ka tā varētu būt neiroloģiska saslimšana.

Viņš veica vienkāršu testu, kurā lika Suzannai uzzīmēt pulksteni. Tas, ka visi cipari atradās vienā pusē, apstiprināja to, ka Suzannas ķermenis viņas smadzenes uztver kā svešu, bīstamu orgānu. Viņas smadzenes bija iekaisušas tik spēcīgi, it kā degtu.

Viņa sāka saņemt medikamentus un ārstniecības procedūras. Viņa neatceras mēnesi no savas dzīves, kurā slimība sasniedza savu augstāko punktu, taču tagad ir izveseļojusies, un viņas smadzenes nav cietušas. 2012. gadā viņa laida klajā savu autobiogrāfiju Brain on Fire: Month of Madness.

Ārstēšanās prasīja 7 mēnešus, taču šī stāsta beigas ir laimīgas. Šobrīd Suzanna ir precējusies un joprojām strādā New York Post.

Avots: lifedaily.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment