Asiņainā kautiņā Gulbenē divi mirušie; Kautiņš noticis dēļ hokeja

Lai arī hokeja čempionāt sen jau kā beidzies, tomēr tikai tagad parādījusies informācija par kādu traģisku notikumu ap to –   čempionāts  gulbeniešiem atmiņās paliks ne tikai ar sportiskiem panākumiem un skaistu spēli, bet arī ar kādu traģisku notikumu: visticamāk, tieši sportiskās kaislības trīs hokeja fanu starpā traģiski  mainīja viņu pašu dzīves, raksta Latvijas avīze un portāls la.lv.

Izrādās 17. maijā draugu/fanu kompānija no  rīta tikās kādas privātmājas dārzā Gulbenes centrā, lai kopā iedzertu.

Sarunas bija par hokeju un nonāca līdz pārrunāšanai par Latvijas zaudējumu Čehijas izlasei un par iespējām, gaidāmā Latvijas spēlē ar Krieviju

Vīri – viens pensionārs un divi bezdarbnieki – domājams, iedzēra krietni par daudz.

Viņi esot kaismīgi diskutējuši par to, kurai no komandām būtu jāuzvar gaidāmā spēle. Sarunas tā iekarsa,  ka nonāca līdz kautiņam.

Šajā kautiņā divi no viņiem neizdzīvoja: 1961.gadā dzimušais vīrietis nomira uz vietas, bet 1969.gadā dzimušais vīrs nomira mediķu rokās. Tas notika jau pēc tam, kad tika izsaukta ātrā palīdzība un viņu jau veda uz slimnīcu Balvos.

Pagaidām gan  nav informācijas par to, ka pēc traģiskā kautiņa medicīniskā palīdzība bija (vai nebija) vajadzīga  trešajam vīrietim, kurš ir dzimis 1954. gadā.

Taču viņam pietika godaprāta piezvanīt policijai un pastāstīt par notikušo kautiņu. Vīrietis tika aizturēts.
Ātrās palīdzības mediķus gan viņš izsaucis neesot, to izdarījis kāds cits. Valsts policija daudz nekomentē notikušo, aizbildinoties ar izmeklēšanas interesēm.

Lasi arī: Ja nebūtu šo trīs aizmirsto varoņu Černobiļas katastrofā, Latvija, kopā ar pusi Eiropas, būtu iznīcināta

Turklāt “grūti saprast, kas viņa galvā tajā brīdī notika” – par  dzīvo palikušo vīrieti saka Valsts policijas Gulbenes iecirkņa priekšnieks Ilmārs Ginevičs.

Šķir otru lapu, lai uzzinātu ko par šo gadījumu saka vietējie iedzīvotāji

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment