“Kareivis pret korupciju” ar militāro Krievijas pensiju grib sēsties Rīgas mēra krēslā

 No viena nadzīga kaķa pie otra – Saskaņas līdzskrējēji Gods kalpot Rīgai diktē savus noteikumus. Pēc tam, kad viņi atteikušies Rīgas mēra amatā atbalstīt Saskaņas kandidātu, GKR pilsētas galvas amatam virzīs Drošības, kārtības un korupcijas novēršanas jautājumu komitejas vadītāju Daini Turlo.

Kā ar korupcijas apkarošanu Rīgā veicies, mēs paši redzam. Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB) krāpšanās perēkli Rīgā sāka plucināt ne jau pēc Turlā iniciatīvas. Tas, ka Saskaņa GKR atbalstīta Rīgā izveidojusi barotni savas partijas lojālistiem, bija skaidrs jau sen.

«Amerikam rīdzinieku uzticība ir lielāka nekā visām opozīcijas partijām kopā. Un, ja jums ir kaut viens tiesisks pierādījums Amerika vainai, tad kādēļ jūs gadiem ilgi viņu publiski apmelojat, bet nevēršaties ar tiem tiesībsargājošajās iestādēs?» sēdē, kurā Andris Ameriks (GKR) saglabāja amatu Rīgas Brīvostā, teica korupcijas “novērsējs” Turlais.

Lasi arī: Ja nebūtu šo trīs aizmirsto varoņu Černobiļas katastrofā, Latvija, kopā ar pusi Eiropas, būtu iznīcināta

Turlais korupcijas novēršanas komisijā darbojies kopš 2009.gada, tātad desmit gadu. Nano ūdens, kukuļošana Mājokļu departamentā, Rīgas Brīvosta un Spilves pļavas, Rīgas nami – saraksts Rīgā notikušajiem korupcijas skandāliem ir garš.

Vecam sunim jaunus trikus neiemācīsi. Acu pievēršana uz nekārtībām laikam Turlajam nāk no viņa saknēm. 6.Saeimā viņš bija Andra Šķēles iekšlietu ministrs, 1999.gadā iestājās Latvijas ceļā, pēc tam Tautas saskaņas partijā. 2009.gadā Rīgas domē viņš iekļuva no Aināra Šlesera partijas. Militārajā pensijā no Krievijas saņēmis 8 490 eiro.

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Namejs</cite>

    Lieciet mieru Dainim.Mūsu latviešu galvenā īpašība ir vienam otru nomelnot,bet tiešam kur vajag kautko pateikt jūs klusējat.Tā lišana amerikāņu priekšā jau ir noriebusies.Vairs neesam Lāčpleša cilts bet vienkarši kangari.

Leave a Comment