Asprātīgi veidi, kā uzsākt sarunu ar meiteni

  1. “Vai Tavs vārds ir WiFi? Jo es jūtu saikni starp mums!”

Šis ir ļoti labs variants, ja meitene uztvers tavu humoru un nepadomās, ka tu esi dīvainis. Lielākoties vīrieši, uzdodot jautājumu, pēc sievietes atbildes atbild ar kaut ko riebīgu, perversu vai pretīgu, tāpēc šī atbilde ir vienkārši asprātīga un neaizvainojoša. Sieviete daudz labprātāk vēlēsies turpināt iepazīšanos ar tevi.

  1. “Nesatraucies, es neesmu tik garš. Es vienkārši sēžu uz sava maka.”

Tas nav noslēpums, ka sievietes pievilina biezi naudas maki, tad, kāpēc, lai to nepadarītu smieklīgāku? Tas pat nav attiecinām uz tava maka biezumu, bet vienkārši tas parāda faktu, ka tu neesi slinks vai bezdarbnieks. Tomēr, šo vajadzētu izmantot tikai puišiem, kuri ir garāki par konkrēto meiteni ar kuru viņi runā.

  1. “Nesaki man, vai Tu vēlies iet ar mani vakariņās. Ja Tu piekrīti, tad pasmaidi, bet, ja nepiekrīti, tad uztaisi atmugurisko salto”

Lai cik ļoti tu dāmai nebūtu iepaticies, šis noteikti viņai liks pasmaidīt. Un sievietes dievina vīriešus, kuri liek viņām smaidīt un smieties. Tās ir kā asprātīgas, gudras lamatas sievietei. Tu viņu uzaicini uz vakariņā, liec viņai pasmieties un parādi randiņu kultūras absurdumu- tas viss tikai 2 teikumos. Viņa tev vienkārši nevar pateikt- nē. (Jo viņa arī nevar uztaisīt atmugurisko salto).

  1. “Ja man būtu jāizdala divas 50 centu monētas divām skaistākajām meitenēm pasaulē, tad Tev būtu 1 eiro”

Ikvienai sievietei patīk, ja kāds novērtē viņas skaistumu (tomēr, nekad neaizmirsti par viņa iekšējo skaistumu!). Tu ļoti patīkamā un neuzmācīgā veidā norādi dāmai, ka viņa ir kaut kas īpaši skaists. Viņa jūtas patīkami, jo tu fokusē visu savu uzmanību uz viņu un nodēvē par skaistāko sievieti pasaulē. Un šādos brīžos pat nav svarīgi, ka abas iesaistītās puses ļoti iespējams saprot, ka tā visticamāk nav taisnība.

Avots: cracked.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment