Astrologi atklāj, kādu partneri (pēc rakstura) vajag katrai horoskopa zīmei

1. Auns

Jums ir nepieciešams cilvēks, kurš nebaidās no jaunā un kuram patīk konkurence visās dzīves sfērās, bet kurš pie tam ir arī piesardzīgs. Šis cilvēks jūs notur un liek padomāt, pirms jūs kaut ko sākat darīt. Un vēl tādam partnerim nevajag pievērst uzmanību, kad jūs pēkšņi pārņem dusmu un niknuma viļņi. Jūsu īstais izredzētais iedvesmos jūs lidojumam, bet pirms lidošanas vienmēr pārbaudīs jūsu spārnu gatavību.

  1. Vērsis

Jums vajadzīgs tas, kurš ir pelnījis uzticību, nedalītu un bezierunu, jo šis brīdis jums ir īpaši svarīgs. Jūs ļoti ilgi sevi neatklājat, un jums patīk vērot, kā visi notikumi attīstās lēnām, dažreiz pat pārāk lēni, tāpēc jums ir vajadzīgs cilvēks, kurš virzās ātrāk par jums, bet ir holistiskāks un ar spēcīgākām morālajām vērtībām; toties diez vai jūs atradīsiet kopīgu valodu ar cilvēku, kurš ir pārlieku enerģisks un nervozs.

3. Dvīņi

Meklējiet kādu, kurš spēs atšifrēt jūsu domas, vēlmes un tieksmes, un kuram nav vajadzīga pastāvīga aprūpe. Ja cilvēks nepārdzīvo, kad jūs to ballītē atstājat vienu – tas viennozīmīgi ir jūsu cilvēks, kurš nekad neieķersies jūsu svārkos. Viņš mierīgi attiecas pret visām jūsu izdarībām un vienmēr seko principam “dzīvo un ļauj dzīvot citiem”.

4. Vēzis

Jūs pastāvīgi meklējat vecmodīgu cilvēku, kurš saprot patiesas romantikas jēgu: tādu, kura misija ir mīlēt un rūpēties par jums. Viņš vienmēr būs blakus, vienmēr atbalstīs un uzmundrinās, un vēl viņam piemīt eņģeļa pacietība, uzklausot visas jūsu kaprīzes un izturot jūsu sliktā garastāvokļa lēkmes. Tas ir tas cilvēks, kurš sniegs jums pilnīgas drošības sajūtu.

5. Lauva

Pareizais partneris jums ir jums līdzvērtīgs cilvēks visās attiecības. Jūs nevēlaties, lai jūsu partneris izskatītos bālgans uz jūsu apburošā fona. Pat, ja jūs ieņemat centrālo vietu, šim cilvēkam jāizskatās jums līdzvērtīgi: smalki, lepni un pārliecinoši. Kaut arī jūsu ideālajam partnerim ir jābūt spēcīgam cilvēkam, tam vienlaicīgi ir jābūt arī maigam un mīkstam, lai spētu jūs laikus nomierināt un uzmundrināt.

6. Jaunava

Jūs sapņojat, ka jūsu vislabākais partneris interesēsies par pētījumiem un ka viņam piemitīs analītisks prāts, bet tad tas izskatīsies pēc attiecībām pašam ar sevi. Patiesībā jums ir vajadzīgs kāds sabiedriskāks un sociālāks – tas ir, tāds, kurš liks jums iznākt gaismā un runāties ar cilvēkiem. Šis cilvēks izvilks jūs no jūsu bruņām un iemācīs sajust dzīvi, un ne tikai lasīt par to.

7. Svari

Blakus jums ir jābūt spēcīgam partnerim, bet ne valdonīgam. Lieta jau nav par to, ka jūs esat cilvēks, kuram patīk pakļauties, toties, jūs piesaista dominējošas personības, kuras spēj pieņemt sarežģītus lēmumus jūsu vietā. Turklāt tādam cilvēkam ir jābūt absolūti pašpietiekamam, lai arī jūs justos komfortabli pāri, jo jūs visu laiku cenšaties visu un itin visā būt līdzsvarā.

8. Skorpions

Jums ir vajadzīgs uzticams cilvēks, kas ir pelnījis uzticību, spēcīgs un tiešs. Nav viegli būt attiecībās ar Skorpionu, tāpēc jūsu partnerim ir jājūt jūsu spriedze un emocijas, lai spētu tās nogludināt. Un vēl neaizmirstiet par savu seksualitāti un kaislībām, kas dažreiz var pārlieku noslogot jūsu izredzēto.

9. Strēlnieks

Jūsu cilvēks noteikti saprot pašu galveno – jums ir vajadzīga sava telpa, un jūs nekādā gadījumā nedrīkst mēģināt piesaistīt. Ja Strēlnieks jūt, ka viņam vēlas uzkraut pienākumus, viņš acumirklī pazūd. Attiecīgi jūsu ideālais partneris ir cilvēks, kurš samierinās ar jūsu pietiekoši izturīgajām attiecībām, bet bez skaļiem solījumiem.

10. Mežāzis

Jums ir vajadzīgs tāds pats darbaholiķis un karjerists ar nospraustiem mērķiem. Ja jūs varētu pārbaudīt potenciālā partneri kredītvēsturi legālā ceļā, jūs to noteikti izdarītu. Bet, ja nopietni, jums vienkārši vajadzīgs tas, kurš saprot, cik ļoti svarīgi ir plānot nākotni un būt akurātam ar savām finansēm.

11. Ūdensvīrs

Jūsu labākis partneris pieturas pie minimālisma un nav piesaistīts materiālām lietām. Jebkurš Ūdensvīrs vēlas partneri ar brīvu garu, dziļu un pietiekošu atklātu visās savās darbībās. Tas ir cilvēks, kurš rūpējas par planētu un tās iedzīvotājiem, ir atsaucīgs, iejūtīgs un uzmanīgs.

12. Zivis

Jums vienkārši nepieciešams partneris, kurš spēj jūs piezemēt, lai jūs beidzot neapmaldītos paši savā fantāziju pasaulē. Viņam ir jābūt patiesam jūsu radošuma fanāta, jo visas Zivis dievina kaut ko radīt. Ideāls partneris sniedz jums telpu, kur jūs varat atrasties, bet viņš arī ir vienmēr blakus, lai jebkurā brīdī piedāvātu savu plecu.

Lasi vēl: 3 Zodiaka zīmes – mīlēšanās meistari. Kuras tās ir?

Avots: abiem.lv

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment