Astroloģiskā prognoze 22. – 28.oktobrim; Tev šajā nedēļā vajadzēs lielu pacietību

 

Nedēļas horoskopa apkopojums visām zodiaka zīmēm no 22. līdz 28.oktobrim, raksta Latvijā viens no vadošajiem portāliem la.lv. 

Auns

Pirmdien būs iespējams ātri apdarīt daudzus sīkus darbiņus, ja vien pārāk neļausies sapņošanai. Interesēs noslēpumaini cilvēki un arī viņu noslēpumi. Sākot ar otrdienu, aktualizēsies naudas jautājumi. Otrdien un trešdien jāievēro piesardzība un apdomība manipulācijās ar naudu, priekšroka tēriņiem biznesa vajadzībām, parādu atdošanai.

 

Vērsis

Nedēļas sākums gaidāms visai nervozs. Izgulies labi un atpūties, jo aizkaitināmība un neapmierinātība ar dzīvi slikti atsauksies uz tavām attiecībām. Trešdien, ceturtdien būs kāre garšīgi paēst, lai gan šīs dienas vairāk domātas atslodzei. Vislabākā diena attiecībām būs piektdiena, pavadi to ar savu otro pusīti, ļaujoties kopīgām baudām un izklaidēm.

 

Dvīņi

Pirmdien apbruņojies ar pacietību, tad radīsies iespēja atrisināt kādu personisku problēmu. Trešdien ļaušanās pārmērībām var atstāt negatīvas sekas. Tāpat iespējams izbeigt kādas sevi izsmēlušas attiecības, saistības vai mainīt šo attiecību statusu. Ceturtdiena piemērota saimnieciskiem darbiem, savukārt svētdiena – pastaigām svaigā gaisā.

Vēzis

Pirmdiena no tevis prasīs aktīvu rosību, bet tam traucēs sapņainība. Nedēļas otrajā pusē aktualizēsies izklaižu jautājumi, vēlme pēc piedzīvojumiem. Tāpat pastiprināsies optimisms un vēlme sevi parādīt no labākās puses. Trešdien centies nepārēsties. Ceturtdiena piemērota prezentācijām, svinībām. Piektdiena – interjera priekšmetu iegādei.

Lauva

Pirmdien pastiprināsies intuīcija, būs iespējams pamanīt lietas, kuras iepriekš biji palaidis garām. Trešdien neieplāno svarīgus notikumus. Ceturtdiena, piektdiena piemērota mājokļa labiekārtošanai, apdomātu noguldījumu veikšanai. Sestdien, svētdien nepaliec viens, šis ir labvēlīgs laiks, lai tiktos ar draugiem, paziņām.

Lasi arī: Toms Bricis izsaka pirmās laika prognozes par to, kāda būs ziema

Šķir otru lapu, lai lasītu par pārējām zīmēm

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment