Astroloģiskā prognoze 22. – 28.oktobrim; Tev šajā nedēļā vajadzēs lielu pacietību

Jaunava

Daudz braucienu, daudz sarunu, daudz darba ar dokumentiem. Trešdiena var būt kā kulminācijas vai pagrieziena punkts tavos pienākumos un saistībās. Harmoniskākā diena – ceturtdiena. Tā piemērota svinībām, romantiskiem randiņiem, attiecību nostiprināšanai vai vienkārši dzīves baudīšanai. Sestdiena, svētdiena – veiksmīgas pieredzes apmaiņai.

Svari

Nedēļas pirmajā pusē iespējams nomākts garastāvoklis. Naktī uz trešdienu nemierīgs miegs. Otrdienas vakarā nelieto uzmundrinošus dzērienus, alkoholu. Ceturtdiena piemērota darbībām ar nekustamo īpašumu, naudas pelnīšanai. Piektdien pastiprināsies vēlme pēc komforta, rūpēm un maiguma, laba diena romantikai.

Skorpions

Pirmdien, otrdien sargi veselību un nesasteidz darāmo. Nedēļas otrajā pusē, jo īpaši ceturtdien, piektdien, pastiprināsies tava pašapziņa un pievilcība citu acīs. Gribēsies labi izskatīties. Šīs būs labas dienas skaistumkopšanai. Sestdiena, svētdiena piemērotas jaunu iespaidu gūšanai, grāmatu lasīšanai vai tam, lai dotos garās pastaigās.

Strēlnieks

Iespējama tāda kā paguruma sajūta no dzīves. Ir uzkrāti daudzi iespaidi un tagad vajadzīgs laiks, lai zemapziņa tos pārstrādātu. Ja iespējams, nepārslogo sevi ar darbiem, ieplāno atpūtu, laiku pārdomām. Otrdiena būs visaktīvākā diena. Trešdien daudz kas nebūs pakļauts tavai kontrolei. Ceturtdien, piektdien palutini sevi.

 

Mežāzis

Nemierīgākā diena – pirmdiena. Trešdien dari ikdienas darbus, būs iespējams nonākt pie svarīgiem secinājumiem. Ceturtdiena, piektdiena piemērotas izklaidēm, lai samīļotu bērnus un mīļos cilvēkus. Sestdiena, svētdiena piemērotas prezentācijām, lai kaut ko reklamētu. Šajās dienās vajag izvēdināt plaušas – labvēlīgi būs elpošanas vingrinājumi.

Ūdensvīrs

Pirmdien, otrdien iespējama aktīva komunikācija, vēlme kaut kur doties. Trešdien izpildi dotos solījumus. Ceturtdiena piemērota saimnieciskiem darbiem. Eksperimenta dēļ izmēģini kādu jaunu ēdiena recepti. Piektdiena – mājas komforta baudīšanai. Sestdien un svētdien gan nesēdi mājās. Dodies pārgājienā! Svētdien tam izturības pietiks.

Lasi arī: Toms Bricis izsaka pirmās laika prognozes par to, kāda būs ziema

Zivis

Pirmdien var sanākt apspriest kādu svarīgu tēmu un uzzināt ko svarīgu – uzklausi otrās puses viedokli, lēmumus pieņem līdz trešdienai. Ceturtdien piektdien – mākslas baudīšana, apmeklē kādu izstādi vai koncertu. Sestdiena piemērota grāmatu un mobilo iekārtu iegādei. Svētdiena labvēlīga dienasgrāmatas rakstīšanai.

Avots:

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment